Stoiximan Super League

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Άρη στο ΑΧΕΠΑ

Δώρα, ευχές και χαμόγελα στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του ΑΧΕΠΑ, το οποίο και επισκέφτηκε σήμερα (30/12), μοίρασε αντιπροσωπεία του Άρη.

Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Άρη, που αποτελούνταν από τους Φραν Βέλεθ, Μπρούνο Γκάμα, Ούγκο Σόουζα, Φιορίν Ντουρμισάι, Άλεξ Μενέντεθ, Δημήτρη Κωνσταντινίδη και Πέτρο Μπαγκαλιάνη, συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Άγγελο Χαριστέα, τον προπονητή, Μίχαελ Ένινγκ και τον γιατρό της ομάδας, Θεοχάρη Κυριακίδη, επισκέφτηκαν σήμερα το μεσημέρι το Παιδοογκολογικό Τμήμα της Β’ Παιδιατρικής κλινικής του Π.Γ.Ν.Θ. «ΑΧΕΠΑ», όπου μοιράστηκαν δώρα, ευχές και χαμόγελα στα παιδιά!

Η επίσκεψη των «κιτρινόμαυρων» έγινε σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Β. Ελλάδας «ΛΑΜΨΗ». Ενώ την αντιπροσωπεία του Άρη υποδέχτηκαν η Διευθύντρια της Β’ Παιδιατρικής κλινικής του Π.Γ.Ν.Θ. «ΑΧΕΠΑ», Ασημούλα Γαλλή-Τσινοπούλου, καθώς και εκπρόσωποι της «ΛΑΜΨΗΣ» με επικεφαλής τον πρόεδρο του Συλλόγου, Δημήτρη Σανδάλη...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x