Stoiximan Super League

Επιστρέφουν στις νίκες Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Με κίνητρο τον Καρέρα η ΑΕΚ

Με τρια παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Δεν ξανάγινε... Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αγωνίζονται στην πρώτη από τις δυο ημέρες που συνήθως σπάει το πρόγραμμα της αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας έχοντας άλλο ένα μεγάλο κοινό στοιχείο. Ποιό; Και οι τρεις αναζητούν νίκες καθώς προέρχονται από τουλάχιστον μια αγωνιστική στραβοπατήματος.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αναμετρήθηκαν οι δύο τους στην προηγούμενη αγωνιστική την στιγμή που η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα 1-0 από τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό ο οποίος αγνοεί τι σημαίνει νίκη στην εφετινή σεζόν. Οι ερυθρόλευκοι έχουν απουσίες αλλά δεν περνάει από το μυαλό κανενός στην ομάδα να επιστρέψουν στην Αθήνα μη έχοντας κερδίσει τους τρεις βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Ξάνθη. Το παιχνίδι αυτό απασχόλησε την επικαιρότητα μετά τα προέκυψαν μεσοβδόμαδα και είχαν να κάνουν με την διοικητική σχέση των δύο ομάδων και τον Ιβάν Σαββίδη μετά από ρεπορτάζ του ONE CHANNEL.

Τέλος, η ΑΕΚ κοντράρεται με τον ανεβασμένο Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Οι κυανέρυθροι έχουν ένα σερί νικηφόρων αγώνων και ελπίζουν να το συνεχίσουν. Στο ΟΑΚΑ θα βρίσκεται όπως όλα δείχνουν ο Μάσιμο Καρέρα ο οποιος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης.

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας

Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου
ΠΑΟΚ – Ξάνθη (18:00)
ΑΕΚ – Πανιώνιος (19:30)
Παναιτωλικός – Ολυμπιακός (20:00)

Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου
Λαμία – ΟΦΗ (15:00)
Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ (17:15)
Ατρόμητος – Άρης (19:30)
Βόλος – Παναθηναϊκός (19:30)

Η επόμενη αγωνιστική
ΟΦΗ – Άρης
Παναθηναϊκός – Λαμία
Ξάνθη – ΑΕΚ
ΑΕΛ – Ατρόμητος
Βόλος – Πανιώνιος
Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός
Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x