Stoiximan Super League

Επιτέθηκαν σε περιπτερά στη Βέροια

Ένα τραγικό περιστατικό προηγήθηκε του αγώνα του ΠΑΟΚ στη Βέροια. Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, οπαδοί του «δικεφάλου» έκαναν επιδρομή σε περίπτερο κι έστειλαν στο νοσοκομείο τον ιδιοκτήτη του.

Οι ανεγκέφαλοι κάθε χρώματος έδρασαν και στη Βέροια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε μέσα της περιοχής, μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ που βρέθηκε στην πόλη για το παιχνίδι με την τοπική ομάδα έκανε επίθεση σε περίπτερο που βρίσκεται στην οδό Βενιζέλου.

Όπως αναφέρει το «inveria.gr», οι δράστες επιχείρησαν πλιάτσικο και όταν ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου προσπάθησε να τους σταματήσει, του επιτέθηκαν χτυπώντας τον μεταξύ άλλων και με ένα γυάλινο μπουκάλι στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο άτυχος επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ευτυχώς ότι δε συντρέχει σοβαρός λόγος ανησυχίας για την υγεία του.

Όσο για τις Αρχές, έκαναν επτά προσαγωγές για το περιστατικό, με κάποιους εκ των συλληφθέντων ν’ αναγνωρίζονται από το θύμα και αυτόπτες μάρτυρες και να τίθενται αντιμέτωποι με κατηγορίες για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και ληστεία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x