Super League 2

Εργοτέλης για Κάιπερς: «Δεν δεχόμαστε εκβιασμούς. Κάποιοι παίζουν σκοπιμότητες εις βάρος του παίκτη»

Θέση για την υπόθεση Κάιπερς, που με δηλώσεις του τονίζει ότι δεν θέλει να παίξει στην ΑΕΚ, πήρε ο Εργοτέλης, κάνοντας λόγο για εκβιασμό προς τον σύλλογο, αλλά και σκοπιμότητες εις βάρος του Βέλγου.

Σε αντίδραση με επίσημο τρόπο προέβη ο Εργοτέλης για την υπόθεση του Ούγκο Κάιπερς.

Ο σύλλογος της Κρήτης κάνει λόγο για εκβιασμούς από όψιμους υπερασπιστές των συμφερόντων του Βέλγου φορ και προφανώς με αυτόν τον τρόπο τα «χώνει» στον μάνατζερ του 21χρονου ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, αναφερόμενη στον νεαρό επιθετικό, η ομάδα του Ηρακλείου επισημαίνει: «Τέλος, δεν μπορούμε να ζητήσουμε από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν την ιστορικότητα αλλά ούτε καν τα χρώματα της ομάδας μας να μας σεβαστούν, στον αντίποδα όμως καλούμε τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να αντιληφθεί ότι οι σκοπιμότητες και το παρασκήνιο που κάποιοι επιχειρούν να παίξουν σε βάρος του, μόνο κακό μπορεί να του κάνει».

Υπενθυμίζεται ότι ο Εργοτέλης τα έχει βρει στο οικονομικό με την ΑΕΚ και ήδη έχει καταβάλει το σχετικό ποσό για να τον αποκτήσει.

Η ανακοίνωση

Με αφορμή δημοσιεύματα σε μέσα μαζικής ενημέρωσης του Βελγίου, που αφορούν τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Ούγκο Κάιπερς και τον θέλουν να αρνείται να αγωνιστεί τη νέα περίοδο στην ΑΕΚ, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο τα εξής:

Δεν δεχόμαστε επουδενί εκβιασμούς από όψιμους «υπερασπιστές» των συμφερόντων του ποδοσφαιριστή μας.

Ενώ πρέπει να υπογραμμίσουμε σε όλους τους τόνους πως ο Συλλογος μας, ήταν αυτός που βοήθησε τον Ούγκο Κάιπερς να αναδείξει το ταλέντο του.

Τέλος, δεν μπορούμε να ζητήσουμε από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν την ιστορικότητα αλλά ούτε καν τα χρώματα της ομάδας μας να μας σεβαστούν, στον αντίποδα όμως καλούμε τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να αντιληφθεί ότι οι σκοπιμότητες και το παρασκήνιο που κάποιοι επιχειρούν να παίξουν σε βάρος του, μόνο κακό μπορεί να του κάνει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x