Stoiximan Super League

Έρχεται ο Σάκχοφ, ανοικτό του στόπερ στην ΑΕΚ

Σε ακόμα μια μεταγραφή φαίνεται πως θα προχωρήσει η ΑΕΚ που «έδωσε τα χέρια» με τον Σάκχοφ. Έρχεται στην Αθήνα για τις υπογραφές ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ.

Τα χέρια με τον Έβγεν Σάκχοφ έδωσε η ΑΕΚ, με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ να είναι έτοιμος να έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει και να ανακοινωθεί από την «Ένωση».

Με την απόκτηση Σάκχοφ ικανοποιείται και η επιθυμία του Καρέρα να έχει έναν box to box μέσο στο ρόστερ που θα μπορεί να βοηθήσει όμως και επιθετικά, κάτι που ως τώρα λείπει από την ομάδα.

Ο Ουκρανός μέσος συμφώνησε για διετές συμβόλαιο με τις ετήσιες αποδοχές του να φτάνουν τις 450.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους, ενώ υπάρχει στη συμφωνία οψιόν επέκτασης της συνεργασίας για επιπλέον έναν χρόνο που θα αυξήσει κι άλλο όσα έχει λαμβάνειν ο παίκτης.

Μάλιστα, ο Σάκχοφ που έρχεται από μία χρονιά στη Serie A όπου φόρεσε τη φανέλα της Λέτσε, αναμένεται στην Αθήνα την Παρασκευή για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει, ενώ στη συνέχεια θα ανακοινωθεί επίσημα από την ΑΕΚ.

Πάντως, δεν είναι ξεκάθαρο αν οι προσθήκες του Σάκχοφ και του Γκαρσία θα είναι και οι τελευταίες για τους «κιτρινόμαυρους». Αυτή τη στιγμή υπάρχουν σκέψεις για την απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού, αν και δεν είναι δεδομένη μια τέτοια προσθήκη.

Ο Ίβιτς το σκέφτεται, στην ΑΕΚ βάζουν κάτω τα δεδομένα και τις διαθέσιμες επιλογές και θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες. Πάντως ο στόπερ μάλλον δεν θα είναι ο Βράνιες, αφού δύσκολα θα παραχωρηθεί από την Άντερλεχτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x