Stoiximan Super League

Έρχεται ο Τράουκο, δίνει μάχη για Ραφίνια ο Ολυμπιακός

Τις βαλίτσες για Ελλάδα φαίνεται πως ετοιμάζει ο Περουβιανός αμυντικός, την ώρα που τα πράγματα δείχνουν δύσκολα για τον Ολυμπιακό στην υπόθεση του Βραζιλιάνου μπακ της Φλαμένγκο.

Κλεισμένος θεωρείται ο Μιγκέλ Τράουκο στον Ολυμπιακό.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν δημοσιεύματα σε Γαλλία και στην πατρίδα του Περουβιανού αριστερού μπακ της Σεντ Ετιέν, η οποία τον έχει αφήσει εκτός αποστολής από τα φιλικά προετοιμασίας ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ο 27χρονος οπισθοφύλακας, όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», περιμένει στο ακουστικό του για την ενημέρωση πότε θα υπάρξει συμφωνία της ομάδας του με τους Πειραιώτες για την υπόθεσή του.

Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν κάνει νέα – βελτιωμένη πρόταση στους Γάλλους για την απόκτηση του διεθνούς άσου και όλα δείχνουν ότι το θέμα είναι στο χέρι τους, καθώς έχει συμφωνήσει με την πλευρά του παίκτη.

Την ίδια στιγμή, στο επίκεντρο παραμένει το θέμα του δεξιού μπακ. Ο Ραφίνια είναι ο Νο1 στόχος για να διαδεχθεί τον Ομάρ Ελαμπντελαουί στο δεξί άκρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας.



Παρότι ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει αρκετά την υπόθεση, με χθεσινοβραδινές πληροφορίες να κάνουν λόγο για πρόταση, δεν πρόκειται για κάτι που θα ξεχωρίσει σύντομα. Η Φλαμένγκο έχει υψηλές απαιτήσεις, αλλά οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τα παρατήσουν.

Φαίνεται, μάλιστα, πως αποδέχονται αυτή την πραγματικότητα, με τον 33χρονο άσο να γνωρίζει από πρώτο χέρι τα όσα αφορούν το θέμα του και τον Πέντρο Μαρτίνς περιμένει την έκβαση των συζητήσεων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x