Super League 2

Έρχονται αλλαγές και μεταγραφές στον Απόλλωνα Σμύρνης

Αρκετές αλλαγές αναμένεται να γίνουν στον Απόλλωνα Σμύρνης μέσα στον μήνα, με τη διοίκηση να προαναγγέλει αποχωρήσεις αλλά και μεταγραφές.

Η πρώτη ήττα του Απόλλωνα Σμύρνης στο πρωτάθλημα από την ΑΕ Καραϊσκάκης, έχει επιφέρει έντονο εκνευρισμό στην διοίκηση.

Δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα και η πρώτη ήττα στην Super League 2 αλλά και η όχι τόσο καλή εικόνα της ομάδας σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος που έχει προκαλέσει αναστάτωση και προβληματισμό στον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θα το πάρει... πάνω του και έχει προαναγγείλει αλλαγές. Τόσο με την αποχώρηση ορισμένων ποδοσφαιριστών, με τα ονόματα των Γκίνο και Ιριτιέ να φιγουράρουν στην κορυφή της λίστας, όσο και με την ενίσχυση της ομάδας στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Στην Ελαφρά Ταξιαρχία αναμένεται να κινηθούν σίγουρα για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ και ενός εξτρέμ. Την ίδια ώρα μάλλον θα αποκτηθούν ένα δεκάρι και ένας σέντερ φορ, με την θέση του Βουό να, επίσης, επισφαλής στην ομάδα.

Φυσικά, το θέμα του Νίκου Παπαδόπουλου δεν έχει κλείσει οριστικά. Ο Έλληνας τεχνικός παίρνει, ουσιαστικά, πίστωση χρόνου από τη διοίκηση μετά και την ασπίδα προστασίας που ύψωσαν οι παίκτες προς το πρόσωπό του, ωστόσο τα δύο ερχόμενα εκτός έδρας ματς με Απόλλωνα Λάρισας και Παναχαϊκή θα είναι κρίσιμα για τον ίδιο και ορισμένους ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x