Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο να μεγαλώσει η χορηγική συνεργασία της LG στην ΑΕΚ, όπως προέκυψε από τη χθεσινή ανακοίνωση της επέκτασης της χορηγικής συνεργασίας της εταιρείας στην «Ένωση».

Συγκεκριμένα, ο διευθύνων σύμβουλος της LG Electronics Hellas κ. Άρης Κουτελός, αποκάλυψε πως την επόμενη σεζόν που θα είναι μία χρονιά ορόσημο για τον «Δικέφαλο», καθώς αναμένεται να μπει στο «σπίτι» του, η συνεργασία αυτή δεν αποκλείεται να επεκταθεί.

Μάλιστα, του έγινε ερώτηση για το αν αυτή η συνεργασία θα αφορά συγκεκριμένα την «Αγια-Σοφιά» και η απάντηση ήταν θετική! «Έχουν ξεκινήσει ήδη συζητήσεις, αλλά δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο, επί τους θέματος», είπε ο κ. Κουτελός.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, λόγω της υφιστάμενης χορηγικής συνεργασίας της ΑΕΚ με την «LG» η εν λόγω εταιρεία έχει ξεκάθαρο προβάδισμα στις όποιες συζητήσεις γίνουν στο μέλλον για οποιαδήποτε χορηγική δραστηριότητα! Είτε αυτή θα αφορά τις τηλεοράσεις που θα μπούνε στις πλάτες των καθισμάτων των VIP του γηπέδου και στις σουίτες, είτε τα… μάτριξ της «Αγια-Σοφιάς» (πρόσφατα μάλιστα η μητρική LG έγινε χορηγός σε μάτριξ ομάδας του εξωτερικού), είτε τη διαφήμιση στη φανέλα, είτε ακόμα και την ονοματοδοσία του γηπέδου.

TAGS: A.E.K.