Γερμανία

Ετοιμάζει μεταγραφή-ρεκόρ η Στουτγκάρδη!

Δημοσιεύματα στην Τουρκία αναφέρουν ότι η Στουτγκάρδη θα δώσει στη Γαλατάσαραϊ το ποσό ρεκόρ των 12 εκατομμυρίων ευρώ, για να αποκτήσει τον ταλαντούχο αμυντικό Οτσάν Καμπάκ.

Θέμα… ωρών φαίνεται πως είναι η απόκτηση του Οτσάν Καμπάκ από τη Στουτγκάρδη. Τις τελευταίες ημέρες, η απόκτηση του Τούρκου στόπερ από πλευράς Σουηβών έδειχνε να απομακρύνεται...

Όμως, μετά τη νέα προσφορά τους στη Γαλατάσαραϊ, όλα δείχνουν πως θα ολοκληρωθεί τελικά η μεταγραφή-ρεκόρ στην ιστορία της Στουτγκάρδης. Η οποία θα βγάλει από τα ταμεία της το ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ!

Ο Καμπάκ φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη γερμανική ομάδα ενώ, όπως αναφέρουν τα τουρκικα ΜΜΕ, ο 18χρονος άσος έχει ήδη μεταβεί στη χώρα και ακολούθως παρουσιαστεί στους νέους του συμπαίκτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Καμπάκ δεσμευόταν με συμβόλαιο με τη «Γαλατά» μέχρι το καλοκαίρι του 2020, ενώ υπήρχε και ρήτρα αποχώρησής του, ύψους 7,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο, με τα χρήματα που προσφέρει η Στουτγκάρδη, προφανώς «ακυρώνει» το ενδιαφέρον άλλων ευρωπαϊκών ομάδων, όπως της Γουότφορντ και κάνει τον ποδοσφαιριστή δικό της άμεσα.

Σπύρος Σιαμπλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x