Αγγλία

«Ετοιμάζει πρόταση 110 εκατ. ευρώ για Σάντσο η Γιουνάιτεντ»

Έτοιμη να «τινάξει την μπάνκα» στον αέρα για τον Τζέιντον Σάντσο είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία φέρεται πρόθυμη να καταθέσει 110 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Ντόρτμουντ τον Γενάρη.

Τον Τζέιντον Σάντσο έχει βάλει στο «στόχαστρο» της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ενίσχυση της στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun», ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει προκρίνει τον 19χρονο ανερχόμενο σταρ της Μπορούσια Ντόρτμουντ ως τον νέο μεγάλο μεταγραφικό στόχο και οι ιθύνοντες των «κόκκινων διαβόλων» ετοιμάζουν πρόταση 110 εκατομμυρίων ευρώ για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Η διαφαινόμενη αυτή κίνηση είναι δεδομένο ότι γίνεται πιο δύσκολη μετά από την προ ημερών ανανέωση του συμβολαίου του Άγγλου εξτρέμ στους Βεστφαλούς.

Ωστόσο, η πλευρά της Γιουνάιτεντ φέρεται διατεθειμένη να αξιοποιήσει για χάρη του ακόμη και όλο το μπάτζετ της στο προσεχές μεταγραφικό «παράθυρο», προκειμένου να τον φέρει ξανά πίσω στο Μάντσεστερ, μετά το διάστημα στο οποίο ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην συμπολίτισσα Σίτι προτού μεταγραφεί στη Μπορούσια.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x