Europa League

Έτοιμη για Σεντ Γκάλεν και «πάνοπλη» η ΑΕΚ!

Η αποστολή της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με τη Σεντ Γκάλεν.

Ουσιαστικά «πάνοπλη» η ΑΕΚ κόντρα στη Σεντ Γκάλεν.

Την προετοιμασία της για την αναμέτρηση κόντρα στους Ελβετούς για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League ολοκλήρωσε η «Ένωση», δίχως να σημειωθεί κάποιο απρόοπτο.

Ο Μάσιμο Καρέρα θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση. Με δεδομένο ότι Γαλανόπουλος και Λάτσι (έκαναν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης) είναι σταθερά στα… πιτς, ο Ιταλός τεχνικός θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Δηλαδή και τον Σάκχοφ, που ανακοινώθηκε μόλις το περασμένο Σάββατο, όπως και τον Λέβι Γκαρσία, αλλά και τον Κρίστιτς, που δεν αγωνίστηκε στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Στην αποστολή είναι οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Ενομπακάρε, Ολιβέιρα.

Η αποστολή της ΑΕΚ θα πετάξει αύριο (22/9) στις 10:00 για την Ελβετία και στις 20:00 θα πραγματοποιήσει στο Κybun Park την τελευταία της προπόνηση πριν από το παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x