Stoiximan Super League

Έτοιμος για… εξουδετέρωση της ΑΕΚ ο Αστέρας

Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας, ενώ ακολουθεί η «δοκιμασία» του Ολυμπιακού στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Μία εβδομάδα μετά τον θρίαμβο μέσα στο Καραϊσκάκη και τη μεσοβδόμαδη πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας, η ΑΕΚ καλείται να προσγειωθεί στην πραγματικότητα του… πρωταθλήματος και να αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης. Η «Ένωση» υποδέχεται τους Αρκάδες στο ΟΑΚΑ, έχοντας ως στόχο να κάνει το «4 στα 4» μετά την ισοπαλία στο φαληρικό γήπεδο και να συνεχίζει να διεκδικεί και αξιώσεις τον φετινό τίτλο.

Η ομάδα της Τρίπολης, όμως, είναι ένας αντίπαλος που είχε πληγώσει στον πρώτο γύρο τον «Δικέφαλο», τον οποίο είχε νικήσει με σκορ 2-0, τη μία από τις δύο ήττες που έχουν κάνει φέτος οι «κιτρινόμαυροι» (η άλλη ήταν με τον Ατρόμητο).

Παράλληλα, το σημερινό παιχνίδι αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους παίκτες του Σάββα Παντελίδη πως δεν έχει τελειώσει τίποτα για εκείνους και θα παλέψουν για κάτι καλύτερο από την 7η θέση, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στις 19:30 είναι προγραμματισμένος ο εκτός έδρας αγώνας του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, μία ακόμη «δοκιμασία» για τους Πειραιώτες μετά τις δύο σερί ήττες από την ΑΕΚ και τον αποκλεισμό τους από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «ερυθρόελυκοι» καλούνται να αποδείξουν πως δεν έχουν ακόμα κίνητρο και να διεκδικήσουν μέχρι τέλος το φετινό πρωτάθλημα, διαψεύδοντας όλες τις προβλέψεις που αυτή τη στιγμή δείχνουν να είναι εναντίον τους.

Τα άλλα παιχνίδια στο σημερινό πρόγραμμα είναι: Απόλλων-Λεβαδειακός (στις 15:00) και Παναιτωλικός – Πλατανιάς (στις 17:15).

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας:

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου

Ξάνθη-Κέρκυρα 1-1
Πανιώνιος-Λαμία 1-0
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 2-1

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου
Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός (15:00, Novasports 2)
ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης (17:15, Novasports 2)
Παναιτωλικός-Πλατανιάς (17:15, Novasports 3)
Ατρόμητος-Ολυμπιακός (19:30, Novasports 1)

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου
ΠΑΟΚ-ΑΕΛ (19:30, Novasports 1)

Η επόμενη αγωνιστική:

Κέρκυρα – Απόλλων Σμύρνης
Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος
Λαμία – ΠΑΟΚ
Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα
ΑΕΚ – Ξάνθη
Λεβαδειακός – Παναιτωλικός
Ολυμπιακός – Πανιώνιος
ΑΕΛ – Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x