Stoiximan Super League

Έτοιμος ο Ολιβέιρα εν όψει Βόλφσμπουργκ

Ο Πορτογάλος φορ θα προπονηθεί κανονικά σήμερα με την ΑΕΚ και υπολογίζεται για το ματς της Πέμπτης, σε αντίθεση με τον Μπακάκη.

Στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα για το ματς της Πέμπτης με τη Βόλφσμπουργκ για τα playoffs του Europa League θα είναι ο Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος φορ της ΑΕΚ ακολούθησε χθες για προληπτικούς λόγους θεραπεία και ατομικό, έχει απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις και σήμερα θα μπει σε φουλ πρόγραμμα προπονήσεων.

Ο Ολιβέιρα διεκδικεί τη θέση του σέντερ φορ για το προσεχές ματς μαζί με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Δύσκολα θα παίξουν αμφότεροι από την αρχή της αναμέτρησης με τον Ιρανό να αγωνίζεται στα άκρα όπως στα πρώτα ματς της σεζόν, καθώς πλέον οι επιλογές στα άκρα με τους Λιβάι Γκαρσία και Μαχαίρα είναι περισσότερες.

Ο Μάσιμο Καρέρα θα δείξει από σήμερα τα πλάνα του και είναι πιθανό να παίξουν βασικοί και οι Χνιντ και Σάχοφ, για να δώσουν ύψος στην ενδεκάδα απέναντι σε μια πολύ αθλητική ομάδα όπως οι «λύκοι».

Σε αντίθεση με τον Ολιβέιρα, εκτός θα είναι ο Μιχάλης Μπακάκης. Ο διεθνής δεξιός μπακ έκανε χθες μαγνητική και σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα, με πιθανότερο σενάριο μια ελαφρά θλάση που θα τον κρατήσει εκτός και από το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Πάντως για τη θέση του δεξιού μπακ είναι φαβορί ο Βασιλαντωνόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x