Γ' Εθνική

Έτσι και (πολύ) καλύτερα

Ικανοποίηση στην ΑΕΚ για τη νίκη επί του Μανδραϊκού στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής, αλλά και πίστη πως η συνέχεια μπορεί να είναι πολύ καλύτερη. Πυρετώδης προεργασία για τη συνάντηση με το Δήμο.

Κάθε αρχή και δύσκολη… Η ΑΕΚ μπήκε με το δεξί στο δύσκολο δρόμο της επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία επικρατώντας με 2-0 του Μανδραϊκού στη Φυλή για την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής.

Το ζητούμενο επετεύχθη, ήτοι η κατάκτηση των τριών βαθμών, ωστόσο άπαντες γνωρίζουν πως η «Ένωση» με το βάρος της φανέλας που κουβαλά, αλλά και το ρόστερ που διαθέτει μπορεί και πρέπει να παίξει ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο στη συνέχεια.

Οι κιτρινόμαυροι κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο υπήρχαν αρκετά «νεκρά» διαστήματα, δεν «καθάρισαν» το ματς όσο γρήγορα μπορούσαν και κινδύνευσαν ακόμη και με ισοφάριση. Τελικά τα υπέροχα γκολ των Σταθάκη και Πλατέλλα (που το αφιέρωσε στη θεία του, η οποία απεβίωσε πρόσφατα) έφταναν για να γίνει η δουλειά.

Ο Τραϊανός Δέλλας εκτιμά πως όταν φύγει το άγχος του ξεκινήματος στην τρίτη κατηγορία, ενσωματωθούν καλύτερα οι παίκτες που αποκτήθηκαν καθυστερημένα κι επανέλθουν Ρόβας και Γεωργέας που απουσίαζαν χθες λόγω τιμωρίας, η ομάδα του θα μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερα.

Σήμερα στις 16:00 το πρόγραμμα περιλαμβάνει αποθεραπεία για όσους έπαιξαν χθες, ενώ οι υπόλοιποι θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό στα Σπάτα τον Διόνυσο. Ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο αποχώρησε χθες με ενοχλήσεις στο δικέφαλο, αλλά δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό κι αναμένεται να είναι πανέτοιμος για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής κόντρα στη Θύελλα Ραφήνας στο ΟΑΚΑ.

Ετοιμάζονται για τη συνάντηση

Εβδομάδα πυρετώδους δουλειάς είναι αυτή που άρχισε για την ΑΕΚ, προκειμένου να εμφανιστεί πανέτοιμη στη συνάντηση που θα γίνει με το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας την επόμενη Δευτέρα για το γήπεδο της ομάδας. Εκεί θα παρουσιαστούν τα πλάνα του γηπέδου και θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις για το αν θα υπάρξουν κάποιες τροποποιήσεις στο πλάνο ή όχι. Οι συνεργάτες του Δημήτρη Μελισσανίδη ολοκληρώνουν τις μελέτες για τους εξωτερικούς χώρους του γηπέδου και θα είναι σε θέση να παρουσιάσουν όλα τα απαραίτητα και προς έγκριση στοιχεία, ώστε να μη χαθεί ούτε μια μέρα. Ο «τίγρης» θέλει οι μπουλντόζες να μπουν στο γήπεδο το αργότερο μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x