Γ' Εθνική

Ευαγγελάτος: «Το γήπεδο της ΑΕΚ θα γίνει»

Ο Νίκος Ευαγγελάτος δεν αμφιβάλλει. Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 διατράνωσε την πεποίθηση πως κανένα εμπόδιο, γραφειοκρατικό, οικονομικό ή άλλο, δεν θα σταματήσει την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ.

Βέβαιος πως το γήπεδο της ΑΕΚ θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια εμφανίστηκε μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Ο παρουσιαστής της εκδήλωσης για την αποκάλυψη των πλάνων της «Αγια-Σοφιάς» δεν έδειξε να αμφιβάλει πως το γήπεδο δεν θα μείνει στα… σχέδια, αλλά θα γίνει πραγματικότητα, χωρίς κανένα εμπόδιο, γραφειοκρατικό, οικονομικό ή άλλο, να μπορεί να ανακόψει την πορεία του προς την υλοποίηση.

Αναλυτικά, ο Νίκος Ευαγγελάτος μίλησε στον Βασίλη Σαμπράκο για:

-το πώς βίωσε την εκδήλωση της παρουσίασης: «Ήταν μια πολύ έντονα συγκινησιακή μέρα. Είναι ένα όνειρο. Πέσαμε πολύ χαμηλά, το ζούμε όλοι κι από εδώ και πέρα ο δρόμος είναι προς τα πάνω. Ελπίζουμε όλοι το γήπεδο να γίνει, το πιστεύουμε ότι θα γίνει. Είναι μία προσπάθεια από την αρχή και όπως το είδα ένα πολύ ωραίο γήπεδο, μια πολύ ωραία ιδέα. Δεν θυμάμαι ποτέ τόσους ανθρώπους διψασμένους να ακούσουν και τόσους ανθρώπους που αποτελούν ζωντανή ιστορία της ΑΕΚ στον ίδιο χώρο».

-το πώς είδε ο ίδιος το νέο γήπεδο: «Είναι ένα κλασικό ποδοσφαιρικό γήπεδο. Μία έδρα, με διόροφες εξέδρες και σκέπαστρο, με τον κόσμο κοντά στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό είναι το έξω. Το μέσα έχει μία σύνδεση της Ελλάδας του σήμερα με την προσφυγιά. Αυτό είναι πολύ σημαντικό κι εκεί έχει γίνει εξαιρετική δουλειά. Η έκπληξη για μένα είναι αυτό που συμβαίνει κάτω από το γήπεδο και κάνει τη διαφορά».

-το χρηματοδοτικό πλάνο: «Νομίζω ότι 65 εκατ. είναι πολλά λεφτά, ειδικά αυτόν τον καιρό. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει μία σημαντική βάση, τα 20 εκατ. ευρώ της Πολιτείας, αλλά και τα σημαντικά ποσά που θα βάλουν ο Μελισσανίδης, ο Νοτιάς, ο Χατζηϊωάννου, ο Παππάς και οι άλλοι. Νομίζω ότι λείπει ένα ποσό των 20 εκατ. ευρώ, που μπορεί να συγκεντρωθεί. Όταν ξεκινάς από το μηδέν κι έχεις τα 2/3 του ποσού, το 1/3 που απομένει θα βρεθεί. Το θέμα είναι να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά εμπόδια, να μην έχουμε προσφυγές πολιτών γιατί θα είναι κραυγαλέο αν έχουμε κάτι τέτοιο και μπουν εμπόδια στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x