Stoiximan Super League

Ευκαιρία αναρρίχησης για Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Παναιτωλικό και με νίκη μειώνει την απόσταση από την εξάδα των playoffs. Εκτός Κουρμπέλης και Χατζηγιοβάνης.

Αναγκαία είναι η επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό σήμερα το μεσημέρι κόντρα στον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ (15:00, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «πράσινοι» μετά τις απώλειες που είχαν χθες Άρης και Ατρόμητος έχουν την ευκαιρία να μειώσουν την απόσταση από τις θέσεις των playoffs και δεν θέλουν να τη χάσουν.

Πάντως τα προβλήματα δεν λείπουν. Ο Λάζλο Μπόλονι δεν υπολογίζει σε δύο… μόνιμα βασικούς παίκτες (και) τη φετινή περίοδο. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κουρμπέλη και τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, που έμειναν εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς και τον οπίσθιο μηριαίο αντίστοιχα. Εκτός παραμένει και ο Σαβιέρ μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Ρουμάνος τεχνικός δοκίμασε το 4-4-2. Ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, οι Πούγγουρας και Σένκεφελντ θα είναι τα δύο στόπερ, με τον Ζαγαρίτη στο αριστερό και τον Σάντσες στο δεξί άκρο της άμυνας. Οι Αλεξανδρόπουλος και Μαουρίσιο θα είναι τα κεντρικά χαφ, με τον Αϊτόρ στη μία πλευρά και τον Βιγιαφάνιες (για πρώτη φορά ως βασικός φέτος) στην άλλη, ενώ οι Καρλίτος και Μακέντα θα είναι οι δύο επιθετικοί.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελούν οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Σάντσες, Χουάνκαρ, Ζαγαρίτης, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Πούγγουρας, Αγιούμπ, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Αϊτόρ, Μαουρίσιο, Καρλίτος, Μακέντα, Καμπετσής και Τζαβίδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x