Europa League

Ευκαιρία για σκάουτινγκ σε «ερυθρόλευκους»

Αρκετοί παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκεται στο «στόχαστρο» αγγλικών ομάδων και το αποψινό ματς με τη Γουλβς αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τους τσεκάρουν οι «μνηστήρες».

Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε ο Ολυμπιακός! Οι Πειραιώτες, μετά από μία εκπληκτική σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχουν σήμερα το σπουδαιότερο (μέχρι το επόμενο φυσικά) παιχνίδι τους τη φετινή χρονιά.

Όπως είναι λογικό, από την πορεία που έχει η ομάδα κερδισμένοι είναι και οι ποδοσφαιριστές που έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών «μνηστήρων».

Πολλοί από αυτούς, μάλιστα, είναι από την Αγγλία και το αποψινό ματς με τη Γουλβς θα αποτελέσει πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τους τσεκάρουν από την τηλεόραση, σε ένα ματς με αρκετές απαιτήσεις και ειδικών συνθηκών.

Ο Μασούρας αρέσει στη Νόριτς, ο Τσιμίκας σε Λίβερπουλ και Λέστερ, ο Ομάρ στη Σάουθάμπτον, ο Καμαρά στη Νιούκαστλ και όχι μόνο. Ο Μπα είχε ακουστεί επίσης για τη Λίβερπουλ, αλλά είναι και άλλες ομάδες που θα μπορούσαν να δαπανήσουν ένα σεβαστό ποσό για την απόκτησή του.

Το μόνο σίγουρο είναι πως σε περίπτωση πρόκρισης απόψε, όλοι οι «ερυθρόλευκοι» θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τις μετοχές τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα όσον αφορά την παραμονή τους στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x