Euro 2024

Καραγκούνης: «Αυτοί την έδρα, εμείς την εμπειρία»

Η παράδοση καλών εμφανίσεων σε ανάλογα σημαντικά ματς είναι το πλεονέκτημα της Εθνικής έναντι της γηπεδούχου Βοσνίας, όπως δήλωσε ο Γιώργος Καραγκούνης.

Μπορεί η Βοσνία να έχει το αβαντάζ της έδρας και της «καυτής» ατμόσφαιρας στη Ζένιτσα, αλλά ο Γιώργος Καραγκούνης θεωρεί πως αυτό αντισταθμίζεται από την εμπειρία που έχει η Εθνική σε ανάλογα δύσκολες έδρες και αντίστοιχα μεγάλης σημασίας παιχνίδια.

«Το πλεονέκτημα της Βοσνίας είναι ότι παίζει στην έδρα της, εκεί όπου έχει τεράστια υποστήριξη από τον κόσμο της. Όμως το δικό μας πλεονέκτημα έγκειται στην εμπειρία που έχουμε ως ομάδα. Ο τρόπος που έχουμε αγωνιστεί σε ανάλογα δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια κατά το παρελθόν με κάνει αισιόδοξο», τόνισε ο μέσος της Φούλαμ σε δηλώσεις του που φιλοξενούνται στον Τύπο της Βοσνίας.

Πάντως ο «Κάρα» ξεκαθάρισε πως το προσεχές παιχνίδι δεν είναι καθοριστικό. «Το παιχνίδι της Παρασκευής είναι μεν σημαντικό, αλλά όχι το τελευταίο στα προκριματικά. Είναι πάντως σαφές πως η ομάδα που θα κερδίσει, θα αποκτήσει ψυχολογία κι ένα σημαντικό προβάδισμα για τη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x