Euro 2024

Κίνδυνος να χάσει η Ιταλία τα ματς του Euro!

Στο χέρι της κυβέρνησης και του Μάριο Ντράγκι εάν θα διεξαχθούν τελικά αγώνες για το Euro ή όχι στη Ρώμη.

Σε κρίσιμο σταυροδρόμι βρίσκεται η εθνική Ιταλίας! Ο πρωθυπουργός της χώρας, Μάριο Ντράγκι, δέχτηκε επιστολή από τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, και καλείται να αποφασίσει μέχρι το αργότερο τη Δευτέρα εάν θα επιτρέψει την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Αυτό συμβαίνει καθώς η UEFA αποφάσισε πως στο ερχόμενο Euro, οι χώρες που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες θα είναι μόνο αυτές που θα αποφασίσουν να ανοίξουν το 25% των γηπέδων τους για τον κόσμο, έχοντας λάβει φυσικά τα κατάλληλα μέτρα. Οι Ιταλοί παρότι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της περασμένης εβδομάδας φαίνεται να είχαν πάρει την απόφαση να είναι στις χώρες που θα φιλοξενήσουν το Euro, ανοίγοντας τα γήπεδά τους και συγκεκριμένα το «Ολίμπικο», πλέον κάνουν δεύτερες σκέψεις.

Ο Ντράγκι σκέφτεται τα όσα έχει περάσει η χώρα στην περίοδο της πανδημίας, τις απώλειες που είχε και τα χιλιάδες κρούσματα, με τον κόσμο να ταλαιπωρείται αρκετά. Ωστόσο, από την άλλη μεριά δέχεται πιέσεις από την ομοσπονδία ώστε να επιτρέψει να γίνουν στο «Ολίμπικο» παιχνίδια με κόσμο, ώστε να δουν από κοντά οι Ιταλοί τη «σκουάντρα ατζούρα» του Ρομπέρτο Μαντσίνι, η οποία μπαίνει στο Εuro ως ένα από τα φαβορί.

Μέχρι την Δευτέρα αναμένεται να βρεθεί λύση στο θέμα και να έχει αποφασίσει ο Μάριο Ντράγκι τι θα συμβεί, με τους ανθρώπους της ιταλικής ομοσπονδίας και τα μέλη της εθνικής ομάδας να περιμένουν με αγωνία. Εφόσον ο Ντράγκι, πάντως, αρνηθεί να ανοίξει τα γήπεδα, τότε η Ιταλία και η Ρώμη θα χάσουν τη θέση τους ανάμεσα στους διοργανωτές του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x