Euro 2024

Δήμαρχος Μονάχου: «Δεν εγγυώμαι πως θα έχουμε κόσμο στο Euro»

Διστακτικός ο δήμαρχος του Μονάχου, Ντίτερ Ράιτερ, για τις εγγυήσεις που ζητά η UEFA.

Το Μόναχο αποτελεί μία από τις τέσσερις διοργανώτριες πόλεις του επερχόμενου Euro που δεν έχουν δώσει διαβεβαιώσεις για την παρουσία φιλάθλων και όπως φαίνεται, είναι πιθανό αυτές να μην έρθουν ποτέ!

Ο δήμαρχος της γερμανικής πόλης, Ντίτερ Ράιτερ, αρνήθηκε να δώσει εγγυήσεις, αναφέροντας πως «έτσι όπως έχουν τώρα τα πράγματα, δυστυχώς είναι προφανές πως δεν μπορούμε να απορρίψουμε το ενδεχόμενο να μην υπάρχουν οπαδοί στα γήπεδα τον Ιούνιο».

Σε συνάντησή του με τον πρόεδρο της Γερμανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Ράινερ Κόχ, ο δήμαρχος ζήτησε επιπλέον υγειονομικά μέτρα και νέες στρατηγικές αναφορικά με τη διενέργεια τεστ προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση.

Υπενθυμίζεται πως η «Αλιάνζ Αρένα» αναμένεται να φιλοξενήσει τρεις αγώνες της φάσης των ομίλων και έναν προημιτελικό, με την UEFA να έχει δώσει διορία σε Μόναχο, Ρώμη, Δουβλίνο και Μπιλμπάο μέχρι τις 19 Απριλίου για να παρουσιάσουν τα πλάνα τους.

Σε περίπτωση πάντως που δεν κάποια πόλη δεν τα καταφέρει, δεν αποκλείεται να δούμε κάποια απόσυρση, με την Αγγλία ήδη να έχει εκφράσει την πρόθεσή της να αναλάβει κι άλλα παιχνίδια...

Διαβάστε ακόμα:
Επίσημο: Από την Άιντραχτ στην Γκλάντμπαχ ο Άντι Χίτερ!

Ραϊόλα: «Δεν είμαστε σε πόλεμο με Ντόρτμουντ για Χάαλαντ»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x