Euro 2024

Νεϊμάρ: «Το όνειρό μου δεν τελείωσε…»

Εμφανώς συγκινημένος και βουρκωμένος, ο Νεϊμάρ έστειλε μήνυμα προς τον κόσμο και τους συμπαίκτες του. «Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουν», είπε για τη «σελεσάο» κι ευχαρίστησε τους πάντες.

Δεν είναι εύκολο να τραυματίζεσαι και να χάνεις το υπόλοιπο του Μουντιάλ.

Θέλει πολλή δύναμη για να το ξεπεράσεις. Κι από ότι φαίνεται ο Νεϊμάρ έχει μπόλικη για να βάλει πίσω την πικρία του απ’ τον τραυματισμό του και να βοηθήσει -νοητικά- τους συμπαίκτες του να φτάσουν στην κορυφή του κόσμου.

Σε λιγότερο από ένα 24ώρο μετά το σοκ που υπέστη -κι αφού δεσμεύτηκε πως θα επιστρέψει δριμύτερος-, ο συγκινημένος Βραζιλιάνος σταρ έστειλε μήνυμα προς τους άλλους άσους της «σελεσάο», εκφράζοντας τη βεβαιότητά του πως στο τέλος του… δρόμου θα καταφέρουν να σηκώσουν στα ουράνια την κούπα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Έστω κι αν αυτός δεν παίξει σε ενδεχόμενο τελικό-που ήταν το όνειρό του. Άλλωστε το μεγαλύτερό του είναι να στεφθεί πρωταθλητής και αυτό είναι πέρα για πέρα εφικτό.

«Είναι πολύ δύσκολη ώρα και δεν βρίσκω πολλά λόγια για να περιγράψω το τι γίνεται στο μυαλό και την καρδιά μου. Θέλω μόνο να σας πω ότι θα επιστρέψω όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για τα μηνύματα και την υποστήριξη και να σας πω ότι το όνειρό μου δεν τέλειωσε ακόμα. Διεκόπη, αλλά συνεχίζεται και είμαι σίγουρος πως οι συμπαίκτες μου θα κάνουν τα πάντα για να στεφθούμε πρωταθλητές. Είχα όνειρο να αγωνιστώ σε τελικό Μουντιάλ, αλλά δεν ήταν γραφτό να γίνει αυτή την φορά. Ξαναλέω, όμως, είμαι βέβαιος πως μπορούμε να πάρουμε το τρόπαιο. Εγώ και εσείς όλοι μαζί θα είμαστε μαζί με τους παίκτες της Βραζιλίας για να πανηγυρίσουμε. Σας ευχαριστώ όλους και καλή τύχη», ήταν τα λόγια του συγκινημένου Νεϊμάρ.

Επιμέλεια: Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x