Euro 2024

Βαλμπουενά: «Δεν περίμενα να με ενημερώσει ο Ντεσάμπ για τον Μπενζεμά»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά σχολίασε την επιστροφή του Καρίμ Μπενζεμά στην εθνική Γαλλίας.

Η επιστροφή του Καρίμ Μπενζεμά στην εθνική Γαλλίας ενόψει του Euro αποτελεί το... καυτό θέμα των ημερών. Ποιος καλύτερος από το να το σχολιάσει αυτό; Ο Ματιέ Βαλμπουενά!

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού ανέφερε πως ο Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν έχει να χάσει κάτι από την επιλογή του να καλέσει τον Μπενζεμά, αλλά μόνο να κερδίζει, ενώ υποστήριξε πως δεν περίμενε να τον ενημερώσει κάποιος για την επιστροφή του φορ της Ρεάλ στους «τρικολόρ».

«Αν μπορεί να φέρει περισσότερη ποιότητα στην εθνική Γαλλίας; Σίγουρα... Κατά τη γνώμη μου, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ θα είναι ο νικητής σε κάθε περίπτωση. Αν τα πάει καλά η Γαλλία, θα λέμε ότι κατάφερε να τον προσαρμόσει στο στιλ παιχνιδιού του και αν αποτύχει δεν θα τον κατηγορήσουμε. Ξέρει να κάνει τις επιλογές του, είναι πάρα πολύ έξυπνος σε αυτό το κομμάτι. Αν με κάλεσε για να με ενημερώσει για την απόφασή του; Δεν περίμενα κάτι τέτοιο από τον Ντιντιέ, ούτε από κανέναν άλλον. Αυτή τη στιγμή περνάω καλά στη ζωή μου και διασκεδάζω όταν είμαι στο γήπεδο. Δεν θέλω να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο», ανέφερε στο «RMC Sport».




Υπενθυμίζεται πως ο Μπενζεμά δεν καλούνταν στην εθνική ομάδα της Γαλλίας για αρκετά χρόνια, μετά το σκάνδαλο που είχε προκύψει με τον εκβιασμό του Γάλλου φορ προς τον Ματιέ Βαλμπουενά με το φερόμενο sex tape.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x