Euro 2024

Τρελή πρόκριση της Ουγγαρίας στο Euro!

Το εισιτήριο για το Euro… έκλεψε μέσα απ’ τα χέρια της Ισλανδίας η Ουγγαρία! Παρόλο που έχανε ως το 88’, πέτυχε δυο γκολ σε τρία λεπτά και πανηγύρισε επική πρόκριση με 2-1.

Την πρόκριση σε Euro για τέταρτη φορά στην ιστορία της εξασφάλισε μετά από ανεπανάληπτο θρίλερ η Ουγγαρία!

Οι Μαγυάροι πέτυχαν απίστευτη ανατροπή απέναντι στην Ισλανδία και με δυο γκολ σε τρία λεπτά στο τέλος του αγώνα της… έκλεψαν μέσα από τα χέρια το εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσης (2-1).

Το γκολ του Σίνγκουρντσον από το 11’ (χάρη σε τραγικό λάθος του γκολκίπερ Γκουλάστσι σε μια ακίνδυνη εκτέλεση φάουλ) φαινόταν ότι θ’ αποδειχθεί αρκετό για τους φιλοξενούμενους.

Εξάλλου είχαν καταφέρει με νύχια και με δόντια να το προστατεύσουν ως το 88’. Τότε όμως (έστω και μετά από… σπόντα) δικαιώθηκε ασφυκτική πίεση της Ουγγαρίας.

Αφού λοιπόν η κόντρα ευνόησε τον Νέγκο, εκείνος πλάσαρε ψύχραιμα από κοντά για την ισοφάριση. Ήταν όμως μονάχα η αρχή του θριάμβου της ομάδας του Μάρκο Ρόσι.

Γιατί ήρθε στο 90’ ο Σομποζλάι να πιάσει ένα άψογο σουτ εκτός περιοχής και στέλνοντας την μπάλα στη γωνία να υπογράψει μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς την επική πρόκριση των γηπεδούχων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x