Euro 2024

Mαντσίνι: «Ελπίζουμε να βρεθούμε στο Final-4 του Γουέμπλεϊ»

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έθεσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του εναρκτήριου ματς της Ιταλίας στο Euro απέναντι στην Τουρκία τους στόχους των «ατζούρι» στη διοργάνωση.

Το Euro 2020 «σηκώνει αυλαία» με την Ιταλία να αντιμετωπίζει την Τουρκία στο εναρκτήριο ματς της Παρασκευής (11/6, 22:00). Ο τεχνικός της «σκουάντρα ατζούρα», Ρομπέρτο Μαντσίνι, εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου την ελπίδα του να βρεθεί η ομάδα του στο Final-4 του Γουέμπλεϊ. Παράλληλα, τόνισε ότι η Ιταλία θα πρέπει να σεβαστεί όλους τους αντιπάλους, γνωρίζοντας ωστόσο ότι έχει εξαιρετική ομάδα».

«Είμαι χαρούμενος που ξεκινάει το Euro και είμαι σίγουρος πως θα είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Η Τουρκία έχει ποιότητα και τεχνική, γνωρίζει πώς να παίξει ποδόσφαιρο», είπε αρχικά για το ματς με την Τουρκία.

Για την πορεία της Ιταλίας στο Euro έθεσε ως στόχο τα ημιτελικά: «Είμαι αισιόδοξος, όπως ήμουν και πριν από τρία χρόνια όταν ξεκίνησα. Στον όμιλο έχουμε τρεις δυνατούς αντιπάλους. Ελπίζουμε να φτάσουμε στο Final 4 του Γουέμπλεϊ».

Τέλος, αναφέρθηκε στους τραυματισμούς Σένσι και Πελεγκρίνι: «Λυπάμαι για τους τραυματισμούς των Σένσι και Πελεγκρίνι, αξίζουν να παίξουν στη διοργάνωση και είναι χρήσιμοι ποδοσφαιριστές, επειδή καλύπτουν πολλούς ρόλους. Θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε ήρεμοι και να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά. Πρέπει να μπούμε στον όμιλο με σεβασμό στον αντίπαλο, αλλά γνωρίζοντας ότι έχουμε εξαιρετική ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x