Euro 2024

Τελευταία στιγμή ο Σάουθγκεϊτ επέλεξε τον Σάκα αντί του Γκρίλις για τα πέναλτι

Τελευταία στιγμή φαίνεται πως αποφάσισε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ τον εκτελεστή του πέμπτου πέναλτι της Αγγλίας, επιλέγοντας τελικώς τον Σάκα αντί του Γκρίλις.

Πολύ κουβέντα έχει γίνει στην Αγγλία τις τελευταίες ώρες με αφορμή τις επιλογές του Ομοσπονδιακού τεχνικού της χώρας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, για τους παίκτες που εκτέλεσαν τα πέναλτι στην ήττα από τους Ιταλούς στον τελικό του Euro 2020.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους για κάποιους ποδοσφαιριστές, όπως για παράδειγμα ο Ρόι Κιν, με τον νυν σχολιαστή του «Skysports» να τα... χώνει στους Τζακ Γκρίλις και Ραχίμ Στέρλινγκ για το γεγονός πως δεν ανέλαβαν κάποια εκτέλεση.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, ήρθε η απάντηση του πρώτου, ο οποίος σήκωσε... το γάντι, ξεκαθαρίζοντας πως είχε θέσει εαυτόν στη διάθεση του Σάουθγκεϊτ, θέλοντας να χτυπήσει ένα πέναλτι.

Βίντεο που δημοσιεύτηκε πριν λίγη ώρα στο twitter αποδεικνύει πως ο 25χρονος άσος της Άστον Βίλα περίμενε αγωνιωδώς να επιλεχθεί για τη διαδικασία από τον 50χρονο τεχνικό. Όπως χαρακτηριστικά φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, ο Σάουθγκεϊτ την τελευταία στιγμή προτίμησε να δώσει το πέμπτο πέναλτι στον 19χρονο Σάκα, κάνοντας στη συνέχεια ένα νεύμα στον Γκρίλις ότι όλα είναι εντάξει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x