Euro 2024

Δανία και Βέλγιο τιμούν τον Έρικσεν στο δέκατο λεπτό της σημερινής αναμέτρησης!

Δανία και Βέλγιο θα προβούν σε μια αξιέπαινη ενέργεια στη σημερινή τους αναμέτρηση, τιμώντας τον Κρίστιαν Έρισκεν με αφορμή της περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Η κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στον αγωνιστικό χώρο του «Πάρκεν Στάντιον» στην αναμέτρηση της Δανίας με τη Φινλανδία «σόκαρε» όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Εκείνα τα δραματικά λεπτά και η αγωνία που υπήρξε μέχρι να γίνει γνωστή η είδηση πως ο 29χρονος άσος συνήλθε και είναι εκτός κινδύνου θα μείνουν ανεξίτηλα στις μνήμες όλου του φίλαθλου κοινού.

Με αφορμή λοιπόν αυτό το απίστευτο περιστατικό, Δανία και Βέλγιο θα προβούν σε μια αξιέπαινη κίνηση στον αποψινό τους αγώνα (19:00) για τη δεύτερη αγωνιστική του β' ομίλου του Euro.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο αγώνα θα διακοπεί στο δέκατο λεπτό (αριθμός συμβολικός λόγω του Νο. 10 που φοράει ο Έρικσεν), για να τιμήσουν Κρίστιαν με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα, τόσο από το κοινό στο «Πάρκεν Στάντιον» όσο και από τις δύο ομάδες.

Άλλωστε όπως τόνισε ο 47χρονος τεχνικός: «Πρόκειται για μια γιορτή του ποδοσφαίρου, αλλά και για τον Κρίστιαν Έρισκεν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x