Euro 2024

Ένας στους δύο βλέπει… χαρακίρι

Τι το θέλαμε και ζητήσαμε τη γνώμη σας; Απαισιόδοξοι αποδεικνύονται οι αναγνώστες του sport-fm.gr που προβλέπουν… χαρακίρι και ήττα της Εθνικής στο ματς κόντρα στην Ιαπωνία.

Φαίνεται πως εκείνο το 3-0 από την Κολομβία στο πρώτο ματς της φάσης των ομίλων έχει κάτσει… βαρύ στους φίλους της Εθνικής ομάδας. Πώς αλλιώς να ερμηνεύσει κανείς τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του sport-fm.gr που ζήτησε από τους αναγνώστες του να προβλέψουν το αποτέλεσμα του αγώνα Ελλάδα-Ιαπωνία.

Κι αυτοί (εσείς δηλαδή) τι κάνατε; Την καρδιά μας περιβόλι…

Πάμε λοιπόν… Μουσική αγωνίας, drum roll και πάμε να δούμε τι ψηφίσατε.

Σχεδόν ένας στους δύο, δηλαδή ποσοστό 48% όσων μπήκαν στον κόπο να κάνουν «κλικ» στη δημοσκόπηση βλέπουν ήττα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και… αντίο ζωή!

Αντίθετα, μόλις ένα στους τρεις (το 33,5%) διατηρεί ηθικό ακμαιότατο και πιστεύει πως τα παιδιά του Σάντος μπορούν να φτάσουν στη νίκη και να παραμείνουν σε τροχιά πρόκρισης.

Υπάρχει και ένα 18,5% που κινείται στο «no man’s land» και προτιμά τη μεσοβέζικη λύση της ισοπαλίας. Τώρα, αν καταλήγουν σε αυτήν την επιλογή επειδή έτσι έχουν «διαβάσει» το ματς ή αν άλλοι λόγοι τους οδήγησαν εκεί (του στυλ «εντάξει, δεν πιστεύω πολύ σε αυτήν την ομάδα, αλλά μη μας πούνε κιόλας και προδότες) εμείς δεν το ξέρουμε. Ούτε και το αποτέλεσμα που θα ‘ρθει με την Ιαπωνία ξέρουμε. Αλλά ελπίζουμε οι περισσότεροι να πέσουν έξω!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x