Euro 2024

Λάουντρουπ: «Το παιχνίδι έπρεπε να διακοπεί οριστικά μετά από ό,τι συνέβη στον Έρικσεν»

Ο Μίχαελ Λάουντρουπ θεωρεί πως κακώς δόθηκε η δυνατότητα στους παίκτες να αποφασίσουν αν θα ολοκληρωθεί το παιχνίδι μεταξύ Δανίας και Φινλανδίας μετά την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου της Δανίας, Μίχαελ Λάουντρουπ, χαρακτήρισε λανθασμένη την απόφαση της UEFA να αφήσει στην ευχέρεια των δύο ομάδων τη συνέχιση του αγώνα με τη Φινλανδία για το Euro μετά την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν.

«Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, παρασύρεσαι από το συναίσθημα και δεν έχεις το καθαρό μυαλό για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Το παιχνίδι έπρεπε να διακοπεί οριστικά και να αποφασιστεί η τύχη του στη συνέχεια», ανέφερε ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός που πέρασε από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι με αυτό που συνέβη. Ας ελπίσουμε ότι ο Κρίστιαν θα είναι καλά. Φοβάμαι ότι ίσως δεν θα τον ξαναδούμε να παίζει ποδόσφαιρο, αλλά αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η υγεία του», πρόσθεσε.

Η Δανία, εμφανώς επηρεασμένη από την κατάσταση του Έρικσεν, γνώρισε την ήττα στο «Πάρκεν» από τη Φινλανδία με 1-0 στην πρεμιέρα της στο Euro.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x