Euro 2024

Καραγκούνης: «Νιώθω ευλογημένος»

Με δάκρια στα μάτια ο Γιώργος Καραγκούνης ευχαρίστησε τους Έλληνες φιλάθλους, περιέγραψε τα συναισθήματα του και τόνισε τη σημασία της τεράστιας πρόκρισης.

Εμφανώς συγκινημένος ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας μίλησε στην κάμερα του Μega για την τεράστια πρόκριση, την στήριξη των Ελλήνων φιλάθλων, τα συναισθήματα που τον κατακλύζουν και τα όσα του είπε ο γιος του πριν φύγει για Ρουμανία:

«Ακόμη μια μεγάλη στιγμή για όλους τους Έλληνες και την Εθνική ομάδα. Είναι μια πανάξια πρόκριση. Πέρα ως πέρα δίκαια. Το δικαιούμασταν. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία δύο χρόνια. Και στα παιχνίδια με τη Ρουμανία δώσαμε τα πάντα. Παίξαμε σε ένα γήπεδο κόλαση και φέραμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα, μια τεράστια πρόκριση. Μια μεγάλη χαρά για κάθε Έλληνα» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Καραγκούνης, ενώ συνέχισε:

«Νιώθω ευλογημένος ειλικρινά, ευχαριστώ το Θεό για όσα μου έχει δώσε. Είτε σε Εθνική ομάδα, είτε σε συλλογικό επίπεδο. Όταν δουλεύεις σκληρά για χρόνια και ανταμείβεσαι είναι φανταστικό. Η πρώτη μου συμμετοχή σε Γιούρο ήταν στα 26 μου χρόνια και μέσα σε δέκα χρόνια από τότε έχω ζήσει τόσα πολλά. Τρία Γιούρο, δύο Μουντιάλ και ένα Κονφεντερέσιονς καπ. Δεν τα παράτησα ποτέ. Παίζω στην Εθνική ομάδα από τα 14 μου χρόνια και έχω να πω, πως οι τελευταίες δέκα μέρες ήταν οι πιο δύσκολες στην καριέρα μου!».

Παράλληλα, ο μεγάλος αρχηγός της Εθνικής μας αποκάλυψε τι θα γινόταν εάν χάναμε την πρόκριση για τη Βραζιλία:
«Είχα σκεφτεί πως αν δεν ερχόταν η πρόκριση, το παιχνίδι με την Ρουμανία να ήταν το τελευταίο μου με την Εθνική ομάδα. Δεν κοιμόμουν τα βράδια και τώρα νιώθω ανακουφισμένος. Όταν τελειώνει έτσι μια προσπάθεια τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα».

Τέλος, ο Γιώργος Καραγκούνης ευχαρίστησε με δάκρια στα μάτια τους Έλληνες φιλάθλους και αποκάλυψε την… απαίτηση που είχε ο γιος του, Νάσος, πριν τον επαναληπτικό με τους Ρουμάνους:

«Ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες. Όσοι ήρθαν εδώ ήταν συγκινητικοί. Η χώρα περνάει δύσκολα, όμως ήταν όλοι μαζί μας. Θέλαμε να δώσουμε χαρά στους Έλληνες, στις οικογένειες μας και τους εαυτούς μας. Αφιερώνω την πρόκριση στο γιό μου το Νάσο. Πριν φύγουμε για Βουκουρέστι μου είπε:

«Μπαμπά, θέλω να περάσουμε στη Βραζιλία»
…»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x