Euro 2024

Λεβαντόφσκι: «Δεν φοβόμαστε την Ισπανία»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δήλωσε πως η Πολωνία θα πρέπει να τα δώσει όλα απέναντι στην Ισπανία, την δεν φοβάται παρά την ποιότητά της.

Η Πολωνία αντιμετωπίζει το Σάββατο (19/6, 22:00) την Ισπανία, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για αμφότερες τις ομάδες για τον 5ο όμιλο του Euro 2020. O ηγέτης των Πολωνών, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, δήλωσε πως η εθνική ομάδα της χώρας του δεν φοβάται την «φούρια ρόχα», παρά τη δεδομένη ποιότητά της.

«Δεν φοβόμαστε την Ισπανία. Κατανοούμε ότι πρέπει να παρουσιαστούμε σε αυτόν τον αγώνα με τη μέγιστη δέσμευση. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι, να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι σαν να ήταν το τελευταίο. Αν παίζουμε ομαδικά, αγωνιστούμε πραγματικά για κάθε μπάλα και πηγαίνουμε σε κάθε μονομαχία, τότε μπορούμε να έχουμε μια ευκαιρία», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Κοιτώντας πίσω, στο παιχνίδι με τη Σλοβακία, παρόλο που είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού δεχθήκαμε το πρώτο γκολ που μας αποσταθεροποίησε. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, όταν σκοράραμε τόσο γρήγορα, πιστεύαμε πραγματικά ότι θα μπορούσαμε να σκοράρουμε ξανά και να κερδίσουμε. Το σημείο καμπής ήταν αναμφίβολα η κόκκινη κάρτα».

Όσο για τα δύο ρεκόρ του με την Εθνική Πολωνίας, τους περισσότερους αγώνες (120) και τα πιο πολλά γκολ (66), δήλωσε: «Ποτέ δεν πίστευα ότι μπορούσα να φτάσω σε αυτά τα ρεκόρ. Θυμάμαι στην αρχή της καριέρας μου στην Πολωνία, όταν δεν σκόραρα πολλά γκολ, είχα προβλήματα να κάνω ευκαιρίες, να ελέγξω την μπάλα…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x