Euro 2024

Με Φάνη για την πρόκριση

Ο Φάνης Γκέκας επέστρεψε στην αποστολή της Εθνικής και την ενισχύει στα μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ απέναντι στη Ρουμανία.

Δίχως εκπλήξεις, πέραν της μάλλον αναμενόμενης επιστροφής του Φάνη Γκέκα, ήταν η ανακοίνωση της αποστολής της Εθνικής για τα ματς με τη Ρουμανία στα μπαράζ πρόκρισης για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Φερνάντο Σάντος δεν καλούσε τον Λαρισαίο φορ όσο βρισκόταν σε αναζήτηση ομάδας και του έλειπε ο αγωνιστικός ρυθμός, αλλά οι εμφανίσεις του στην Κόνιασπορ (δύο γκολ σε επτά αγώνες) τον έφεραν ξανά στη γαλανόλευκη. Στην αποστολή επέστρεψε και ο Κώστας Φορτούνης, αν και ο μέσος της Καϊζερσλάουτερν το προηγούμενο διάστημα δεν ήταν στις επιλογές του προπονητή. Σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, με Σλοβακία και Λιχτενστάιν δεν κλήθηκαν Φετφατζίδης και Αθανασιάδης.

Σημειώνεται πως ο Παναγιώτης Κονέ χάνει τον πρώτο αγώνα λόγω καρτών, αλλά θα είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς. Oι κάρτες που έχουν φορτωθεί οι παίκτες στα προκριματικά μεταφέρονται και στα μπαράζ. Στο όριο των καρτών είναι οι Καρνέζης, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Χολέμπας, Τζιόλης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Φορτούνης και Σαλπιγγίδης.

Αναλυτικά οι παίκτες που κλήθηκαν για τα ματς που θα γίνουν στις 15 Νοεμβρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τέσσερις μέρες μετά στο Βουκουρέστι: Καρνέζης (Γρανάδα), Σηφάκης (Ατρόμητος), Καπίνο (Παναθηναϊκός), Τοροσίδης (Ρόμα), Βύντρα (Λεβάντε), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Μανωλάς (Ολυμπιακός), Χολέμπας (Ολυμπιακός), Ταχτσίδης (Κατάνια), Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Σιόβας (Ολυμπιακός), Σάμαρης (Ολυμπιακός), Καραγκούνης (Φούλαμ), Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Κονέ (Μπολόνια), Νίνης (ΠΑΟΚ), Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν), Χριστοδουλόπουλος (Μπολόνια), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Σαμαράς (Σέλτικ), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Γκέκας (Κόνιασπορ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x