Euro 2024

Είναι πολλά τα χρόνια: Ο Ντε Λιχτ αυτοαποκλήθηκε από συνήθεια ως παίκτης του... Άγιαξ!

Ως παίκτης του... Άγιαξ απάντησε σε ερώτηση μετά το Ολλανδία-Αυστρία ο Ματάις ντε Λιχτ, με τον δημοσιογράφο να του θυμίζει ότι αγωνίζεται στη Γιουβέντους.

Ξεχάστηκε; Μπερδεύτηκε; Η ουσία είναι ότι ο Ματάις ντε Λιχτ αυτοαποκλήθηκε ως παίκτης του Άγιαξ κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, ύστερα από τη νίκη της Ολλανδίας επί της Αυστρίας.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του 3ου γκρουπ του Euro 2020 επέστρεψε από τον τραυματισμό του, σημείωσε ότι ως παίκτης του… Άγιαξ του φάνηκε περίεργος ο τρόπος παιχνιδιού των «Οράνιε».

«Σήμερα έπρεπε να παίζουμε αρκετά συχνά με βαθιές μπαλιές και ως παίκτης του Άγιαξ μου φαίνεται περίεργο να το κάνουμε συνέχεια», σχολίασε αρχικά ο Ντε Λιχτ. Με τον εμβρόντητο δημοσιογράφο να τον… επαναφέρει στην τάξη υπενθυμίζοντάς του ότι «παίζεις στη Γιουβέντους». Για να συμπληρώσει γελώντας «ναι, ως πρώην παίκτης του Άγιαξ».

Για την ιστορία, ο νεαρός Ολλανδός βρίσκεται ήδη δύο χρόνια στους «μπιανκονέρι», ύστερα από τη μακρά θητεία του στα τμήματα υποδομών και την πρώτη ομάδα του Άγιαξ.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x