Euro 2024

Φορτσάτες στο Euro οι Ολλανδία και Δανία

Νικηφόρα και συνδυασμένα με καλές εμφανίσεις ήταν τα αποτελέσματα των εθνικών Ολλανδίας και Δανίας στα τελευταία τους φιλικά παιχνίδια εν όψει Euro 2020.

«Άριστα 10» για τις Ολλανδία και Δανία στα τελευταία τους φιλικά πριν το Euro 2020.

Τα εθνικά συγκροτήματα των δύο χωρών άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις την Κυριακή (6/6), επικρατώντας 3-0 και 2-0, αντίστοιχα, των Γεωργίας και Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.

Σε ό, τι αφορά την πρώτη αναμέτρηση, οι «οράνιε» ήταν ανώτεροι καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το σκορ άνοιξε ο Ντεπάι με εκτέλεση πέναλτι στο 10', με τους Βέγκχορστ και Γκράβενμπερχ να ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ με τα τέρματά τους στο 55' και το 76'. Να σημειωθεί ότι από πλευράς Ολλανδίας δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Ντε Λιχτ, ο οποίος αποκόμισε πρόβλημα στη βουβωνική χώρα στην προπόνηση του Σαββάτου.

Από την άλλη, οι Δανοί συνέχισαν στα θετικά αποτελέσματα στην περίοδο της προετοιμασίας (προηγήθηκε το 1-1 με τη Γερμανία), επικρατώντας χάρη στα γκολ των Μπρέιθγουεϊτ (18') και Κορνίλιους (73').

Η Σκωτία μπορεί να κέρδισε μεν το Λουξεμβούργο, αλλά το έκανε με «φτωχό» σκορ (0-1), αγωνιζόμενη μάλιστα από το 35' με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σελίμοβιτς. Τέλος, σε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι της ημέρας εν όψει Euro οι Αυστρία και Σλοβακία έμειναν στο 0-0.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x