Euro 2024

Συνέτριψε την Κύπρο και πάει φορτσάτη στο Euro η Ουκρανία

Η Ουκρανία επικράτησε 4-0 της Κύπρου του Νίκου Κωστένογλου, εκμεταλλευόμενη την κόκκινη των φιλοξενούμενων συν τα δύο πέναλτι που έκαναν και πήρε φόρα για το Euro.

Τεσσάρα της Ουκρανίας στην… αυτοκαταστροφική Κύπρο, πήρε ώθηση για το Euro. Η ομάδα του Σεβτσένκο επικράτησε 4-0 στο Χάρκοβο και έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με Ολλανδία, Αυστρία και Βόρεια Μακεδονία.

H Κύπρος ήταν ανταγωνιστική μέχρι το 36ο λεπτό. Όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ για την ομάδα του Κωστένογλου, οι Ουκρανοί έφυγαν στην κόντρα με τον Ζούμπκοφ, ο οποίος ανετράπη από τον Φιλιώτη που δέχθηκε κόκκινη. Ο Γιαρμολένκο εκτέλεσε το πέναλτι και βρήκε δίχτυα. Λίγο πριν την ανάπαυλα, ο Νικόλας Ιωάννου, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στον Άρη ως δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, έκανε χέρι και ο Ζιντσένκο ευστόχησε στο πέναλτι για το 2-0.

Στο 59’ ο Μάρλος σέρβιρε στον Γιάρεμτσουκ που δεν δυσκολεύτηκε να βρει δίχτυα. Έχοντας και την τύχη με το μέρος της αυτήν τη φορά, η Ουκρανία έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή της στο 64ο λεπτό, με τον Γιαρμολένκο να σουτάρει εκτός περιοχής και την μπάλα να κοντράρει προτού καταλήξει στην εστία του Σωτηρίου.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x