Euro 2024

Σαμαράς: «Να χαμογελάσουν οι Έλληνες»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Γιώργος Σαμαράς μετά τη νίκη-πρόκριση της Εθνικής ομάδας επί της Ακτής Ελεφαντοστού, με το διεθνή επιθετικό να τονίζει πως εκείνος και οι συμπαίκτες του έδωσαν απαντήσεις.

Η πρόκριση της Εθνικής ομάδας στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν μία ηχηρή απάντηση των διεθνών, όπως δήλωσε ο Γιώργος Σαμαράς, μετά τη νίκη (2-1) επί της Ακτής Ελεφαντοστού.

«Σημαίνει πολλά η πρόκριση αυτή. Εύχομαι να δώσαμε χαρά στην Ελλάδα. Ένα καλό λόγο για να ένα χαμογελάσουν τα χείλη των Ελλήνων. Είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό που πετύχαμε. Εμείς δώσαμε απαντήσεις στο γήπεδο. Δεν χάσαμε ενέργεια εξωαγωνιστικά. Μείναμε σαν ομάδα. Είμαστε μία ομάδα. Συνεχίζουμε και κοιτάμε και το επόμενο παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Σαμαράς και πρόσθεσε:

«Ηγέτες δεν υπάρχουν στην Εθνική. Ούτε σούπερ σταρ. Ούτε τίποτα. Είμαστε ένα σύνολο παικτών, το οποίο προσπαθεί να βοηθήσει ο ένας τον άλλον στα λάθη του. Στις χαρές είμαστε όλοι μαζί. Αυτό το στοιχείο ήταν μας χάρισε το 2004 και αυτό θα μας δίνει χαρές και στη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x