Euro 2024

Σάμαρης: «Η Εθνική είναι μια οικογένεια»

Στο γεγονός ότι η Εθνική Ελλάδας είναι μια οικογένεια στάθηκε ο Ανδρέας Σάμαρης. Παράλληλα, τόνισε πως σε κανένα σημείο, ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν ανησύχησαν μήπως χαθεί η πρόκριση.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε, ο "νέος" σε τέτοιες καταστάσεις, Ανδρέας Σάμαρης. Ο μέσος του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στους πανηγυρισμούς, που ακολούθησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης, αλλά και στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια της Εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου:

«Η αλήθεια είναι πως δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει. Αυτό με κάνει να έχω λιγότερο άγχος. Αυτά που τόσα χρόνια έβλεπα στην τηλεόραση τώρα τα ζω από κοντά».

Στη συνέχεια ο Έλληνας διεθνής προσέθεσε: «Πανηγυρίσαμε πολύ έντονα στα αποδυτήρια. Ο προπονητής μας, μάς συνεχάρη για τη νίκη. Είμαστε μια οικογένεια για αυτό πανηγυρίσαμε τόσο έντονα την πρόκριση».

Για το αγωνιστικό κομμάτι ο Σάμαρης δήλωσε: «Δεν ανησυχήσαμε ιδιαίτερα μέχρι το γκολ. Οι Ρουμάνοι ήταν ακίνδυνοι και το είχαν καταλάβει ότι ήταν πολύ δύσκολο να προκριθούν για αυτό και είχε ηρεμήσει η ατμόσφαιρα στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x