Euro 2024

Σάουθγκεϊτ: «Χαρίσαμε στους οπαδούς μας μια υπέροχη νύχτα»

Στην υπερηφάνεια που αισθάνεται ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μετά την πρόκριση της Αγγλίας σε τελικό Εuro για πρώτη φορά στην ιστορία της στάθηκε ο τεχνικός των «τριών λιονταριών» μετά το 2-1 επί της Δανίας.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ τόνισε πως περίμεναν μια τέτοια εξέλιξη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, εξήρε την Ιταλία και ξεκαθάρισε πως δεν έχει δει καθαρά τη φάση του πέναλτι στον Στέρλινγκ.

Αναλυτικά: «Είμαι τόσο υπερήφανος για τους παίκτες μου, ήταν μία εκπληκτική περίσταση. Ξέραμε πως το ματς θα έχει διακυμάνσεις. Το σημαντικότερο είναι πως δώσαμε στους οπαδούς μας και στο έθνος μία φανταστική νύχτα και το ταξίδι συνεχίζεται για άλλες τέσσερις ημέρες.

Υπάρχει ένα ακόμα πολύ μεγάλο εμπόδιο που θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε. Η Ιταλία είναι πολύ καλή ομάδα. Έχουν δείξει εξαιρετική φόρμα και έχουν αμυντικούς παίκτες που έχουν περάσει πολλά. Ανυπομονούμε για το ματς, οι τελικοί είναι για να κερδίζονται».

Όσον αφορά τη φάση του πέναλτι, τόνισε πως: «Ειλικρινά, δεν έχω δει ξανά τη φάση, αλλά πιστεύω ότι ο Στέρλινγκ ήταν ένα πραγματικό πρόβλημα στην άμυνα της Δανίας σε όλο το ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x