Euro 2024

«Έτοιμοι για την Ελλάδα»

Προετοιμασμένοι πλήρως είναι οι Ιάπωνες ενόψει του αγώνα με την Εθνική, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Αλμπέρτο Τζακερόνι. Ποια… τρελή πρόληψη έχει πριν τα παιχνίδια.

Προσοχή συνέστησε ο Αλμπέρτο Τζακερόνι ενόψει του αγώνα με την Ελλάδα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιαπωνίας μίλησε με πολύ καλά λόγια για την Εθνική και υπογράμμισε πως άπαντες είναι προετοιμασμένοι για τη νίκη.

«Είπα και όταν τελείωσε το παιχνίδι με την Ακτή, ότι ανήκει στο παρελθόν. Θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές μου να το αφήσουν πίσω τους, να μην συζητούν τι έγινε εκεί και να επικεντρωθούν στον επόμενο αγώνα. Και αυτό κάναμε όλες αυτές τις ημέρες. Προετοιμαστήκαμε για την Ελλάδα. Ο Φερνάντο Σάντος έχει μια δυνατή ομάδα, που δύσκολα την κερδίζεις, την ξέρουμε όλα αυτά τα χρόνια, και θα πρέπει να προσέξουμε πολύ. Είχα πει ότι στο 2ο ματς θα ξέρουμε που πατάμε και τι πιθανότητες θα έχουμε, επομένως αν κερδίσουμε, θα τις αυξήσουμε».

Ερωτηθείς για τον Χόντα και την κριτική που δέχεται, απάντησε: «Ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες κόντρα στην Ακτή. Διαφωνώ, που λέτε ότι ήταν κακός. Τον έχουμε στην ομάδα για να προσφέρει, όπως κάνει τόσα χρόνια».

Στο τέλος αποκάλυψε και τις προλήψεις του πριν τους αγώνες… «Όλοι οι Ιταλοί προπονητές έχουν. Έτσι είχα και εγώ, ξεκινώντας την καριέρα μου, πριν 3 χρόνια. Όταν έβγαινε φωτογραφία η ομάδα, πριν τα ματς, έχανε, έτσι πολύ απλά σταμάτησα τις φωτογραφίσεις, και αρχίσαμε να κερδίζουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x