Euro 2024

Ο Ντισασί αντικαταστάτης του τραυματία Σαλίμπα στις κλήσεις της εθνικής Γαλλίας

O 25χρονος Αξέλ Ντισασί της Μονακό είναι ο αντικαταστάτης του Γουίλιαμ Σαλίμπα στις κλήσεις της εθνικής Γαλλίας για τα παιχνίδια απέναντι σε Ολλανδία και Ιρλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Στην ανακοίνωση πως ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός της Μονακό, Αξέλ Ντισασί αποτελεί τον εκλεκτό του ομοσπονδιακού τεχνικού, Ντιντιέ Ντεσάν, για την αντικατάσταση του τραυματία ,Γουίλιαμ Σαλίμπα, της Άρσεναλ, προχώρησε η γαλλική ομοσπονδία.

Ο Ντισασί παρά το γεγονός ότι είχε δώσει το παρών στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ δεν βρισκόταν στις αρχικές επιλογές του Γάλλου προπονητή της ομάδας για τα παιχνίδια απέναντι σε Ολλανδία και Ιρλανδία.

Ωστόσο, ο τραυματισμός του Σαλίμπα στο πλαίσιο της ρεβάνς για τους 16 του Europa League ανάμεσα σε Άρσεναλ και Σπόρτινγκ την περασμένη Πέμπτη δημιούργησε κενό, καθώς ο 21χρονος αμυντικός των «κανονιέρηδων» δεν θα είναι ιατρικά έτοιμος για να πατήσει χορτάρι στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Υπενθυμίζεται πως οι «τρικολόρ» υποδέχονται τους «οράνιε» στις 24 Μαρτίου στο «Stade de France», ενώ στις 27 του ίδιου μήνα ταξιδεύουν στο Δουβλίνο για να αντιμετωπίσουν την Ιρλανδία.

Αναλυτικά οι υπόλοιπες κλήσεις του Ντεσάν:

Μενιάν, Αρεολά, Σαμπά, Τεό Ερναντέζ, Κουντέ, Παβάρ, Γουέσλε Φοφανά, Ουπαμεκανό, Καμαβινγκά, Κονατέ, Ραμπιό, Τσουαμενί, Γιουσουφ Φοφανά, Κεφρέν Τουράμ, Βερετού, Εμπαπέ, Γκριζμάν, Ζιρού, Ντιαμπί, Κόλο Μουανί, Κομάν, Μάρκους Τουράμ

Επιμέλεια: Μπάμπης Λέσσης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x