Europa League

Ευχάριστος «πονοκέφαλος» Καρέρα εν όψει Βόλφσμπουργκ

Η απόδοση αρκετών παικτών στον αγώνα με τη Λαμία βάζει σε σκέψεις τον προπονητή της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ έκανε το 3/3 στα επίσημα ματς της φετινής σεζόν επικρατώντας της Λαμίας (3-0) και διατηρώντας μάλιστα ξανά το μηδέν. Από σήμερα η προσοχή των «κιτρινόμαυρων» στρέφεται στον αγώνα της Πέμπτης με τη Βόλφσμπουργκ στο ΟΑΚΑ (21:45) για τα playoffs του Europa League.

Οι «κιτρινόμαυροι» παίζουν την ευρωπαϊκή τους συνέχεια απέναντι στους «λύκους», με το διακύβευμα αγωνιστικά και οικονομικά να είναι μεγάλο για τον σύλλογο. Ο Μάσιμο Καρέρα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει πολλές επιλογές, καθώς χθες οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Η απόδοση των Χνιντ, Μαχαίρα, Γκαρσία, Σάχοφ αλλά και ο Ανσαριφάρντ, που έπαιξε για πρώτη φορά στη φυσική του θέση, έβαλε τον Ιταλό προπονητή σε σκέψεις και όλοι τους διεκδικούν, με καλές πιθανότητες, θέση στην ενδεκάδα. Διαθέσιμος αναμένεται να είναι και ο Νέλσον Ολιβέιρα, που προφυλάχθηκε χθες και θα είναι ετοιμοπόλεμος. Μοναδικό πρόβλημα είναι ο τραυματισμός του Μπακάκη (ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο, θα βγάλει σήμερα μαγνητική), αν και προβάδισμα για τη θέση του δεξιού μπακ έχει ο Βασιλαντωνόπουλος.

Ο Καρέρα θα πάρει τις αποφάσεις του στις επόμενες 2-3 προπονήσεις εν όψει του κρίσιμου αγώνα της Πέμπτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x