Stoiximan Super League

«Έχει ενδιαφερθεί ο Παναθηναϊκός, προτάσεις από Μπεσίκτας-Μπασακσεχίρ για Αϊτόρ»

Με δηλώσεις του στην «AS» ο μάνατζερ Άλμπερτ Μποτίνες αποκάλυψε πως ο Αϊτόρ θέλει να παίξει εκτός Ισπανίας και τόνισε ότι η απόφαση θα παρθεί τον Ιούλιο.

Με δηλώσεις του στην «AS» ο μάνατζερ Άλμπερτ Μποτίνες αποκάλυψε πως ο Αϊτόρ θέλει να παίξει εκτός Ισπανίας και τόνισε ότι η απόφαση θα παρθεί τον Ιούλιο.

Δηλώσεις στην ισπανική εφημερίδα «AS» έκανε ο μάνατζερ Άλμπερτ Μποτίνες, που επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Αϊτόρ, αποκάλυψε ότι ο πελάτης του είναι στο «στόχαστρο» των Μπεσίκτας και Μπασακσεχίρ και επισήμανε πως η οριστική απόφαση για το μέλλον του θα παρθεί τον επόμενο μήνα…

«Με κάλεσαν 20-30 άτομα από την Τουρκία για να μου πουν ότι μπορούμε να πάμε τον παίκτη σε κάποια καλή ομάδα της χώρας. Με κάλεσαν εκ μέρους της Τράμπζονσπορ, της Ρίζεσπορ και της Σίβασπορ. Αλλά οι προτάσεις που έχουμε είναι από την Μπεσίκτας και την Μπασακσεχίρ. Με κάλεσε ο γενικός διευθυντής της Μπεσίκτας, Αλί Ναϊμπί, για να μου εξηγήσει τι σκέφτεται η ομάδα για τον Αϊτόρ.

Μου μίλησε ακόμη και ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Μπασακσεχίρ, Μουσταφά Σαράλ, για να μου μιλήσει για τη μεταγραφή. Αξιολογούμε όλες τις προτάσεις. Οι μεγάλες ελληνικές ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός έδειξαν επίσης ενδιαφέρον», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός ατζέντης για τον 24χρονο εξτρέμ.

Και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι θ' αποφασίσουμε τον επόμενο μήνα που θα πάει ο Αϊτόρ. Γνωρίζει σε τι κατάσταση βρίσκεται το τουρκικό ποδόσφαιρο, σίγουρα θα ήθελε να παίξει σε μια μεγάλη τουρκική ομάδα. Είναι νέος και μένει ελεύθερος στο τέλος του μήνα.

Πολλές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για να τον κλείσουν για το καλοκαίρι. Υπάρχουν κι ομάδες από την Ισπανία. Ο Αϊτόρ θέλει να παίξει εκτός Ισπανίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x