Stoiximan Super League

Έχει «θωρακίσει» την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης

Τα δεδομένα στην «Ένωση» μόλις λήξει η πανδημία του κορωνοϊού.

Το… νοικοκύρεμα του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΑΕΚ τα προηγούμενα χρόνια είναι πιθανό να βοηθήσει την ομάδα να βγει αλώβητη από την περιπέτεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Όπως γράφει η Live Sport, η «Ένωση» φαίνεται πως μπαίνει σε σχέση ισχύος σε σχέση με τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η πολιτική που ακολούθησε τα προηγούμενα χρόνια ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είναι πιθανό να λειτουργήσει υπέρ της όσον αφορά την αντιμετώπιση της κρίσης λόγω του κορωνοϊού.

Πρώτα από όλα, ο Μελισσανίδης έριξε κατά 15 εκατ. ευρώ το κόστος της «Αγια-Σοφιάς», ενώ κανείς δεν περίμενε το καλοκαίρι να υπάρξει ο πρόωρος αποκλεισμός στην Ευρώπη.

Με αυτό τον τρόπο η ΑΕΚ βγαίνει κερδισμένη και ίσως να χρειαστεί μία πώληση, η οποία θα γίνει με τους δικούς της όρους.

Άλλωστε, το προηγούμενο διάστημα – όπως για παράδειγμα στην περίπτωση του Μπάρκα – έδειξε πως δεν δίνει οποιονδήποτε παίκτη απλά για… να πει πως έκανε πώληση.

Σημαντικό, επίσης, είναι το γεγονός πως ο «Δικέφαλος» δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με το Financial Fair Play, ενώ παράλληλα γίνεται ο σχεδιασμός από τον Ίλια Ίβιτς με τον Μάσιμο Καρέρα που παραμένει στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x