Γ' Εθνική

Έχεις (κιτρινόμαυρο) πακέτο!

Η NOVA αντιμετωπίζει κι εμπράκτως την ΑΕΚ με τρόπο που αξίζει στ’ όνομά της. Γι’ αυτό -πέραν της συμφωνίας με την ομάδα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα- προσφέρει και συμφέροντα πακέτα στους φίλους της.

Όπως είπε και ο Τραϊανός Δέλλας, κατά την παρουσίαση της συμφωνίας για την κάλυψη των εντός έδρας αγώνων της ΑΕΚ τη χρονιά που έρχεται, «οι φίλοι φαίνονται στα δύσκολα».

Πέρα από τα οφέλη ωστόσο που θα έχουν και οι δυο πλευρές από το συγκεκριμένο deal, το θετικό είναι ότι φιλικότερες -και μάλιστα σε πολύ σημαντικό ποσοστό- θα είναι και οι τιμές για τους φίλους της ομάδας.

Σύμφωνα με την προσφορά που ανακοινώθηκε λοιπόν στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, οι «Ενωσίτες» θα μπορούν να προμηθεύονται το αθλητικό πακέτο έναντι 299 ευρώ το χρόνο -με έκπτωση δηλαδή περισσότερο από 50%. Μια διαδικασία που θα ξεκινήσει άμεσα και θα γίνεται μέσω τηλεφωνικού κέντρου που θα γίνει γνωστό προσεχώς.

Την ίδια ώρα ωστόσο η NOVA θα παρέχει στους φιλάθλους της ΑΕΚ και ένα ακόμα προνόμιο: Δίνοντας την ευκαιρία σε όσους είναι ήδη κάτοχοι του Forthnet Triple Play να προσθέσουν τα αθλητικά κανάλια με 149 ευρώ το χρόνο (αντί για 249 ευρώ).

Ιδιαίτερη σημασία, δε, έχει το γεγονός πως (επιπλέον) ωφελημένη από όλα αυτά θα είναι και η ίδια η ΑΕΚ. Κι αυτό διότι σημαντικό μέρος των χρημάτων που θα διαθέσουν οι φίλοι της για τις συγκεκριμένες προσφορές θα πηγαίνει απευθείας (και επιπρόσθετα της ήδη υπάρχουσας συμφωνίας) στην αγαπημένη τους ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x