Stoiximan Super League

Φαβορί ο Πογιάτος με σφραγίδα… Κρόιφ

Ο Ντάνι Πογιάτος είναι ο επικρατέστερος για τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Απόλυτο φαβορί για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό εν όψει της επόμενης σεζόν είναι ο Ντάνι Πογιάτος. Ο Τσάβι Ρόκα έχει προχωρήσει πολύ τις επαφές με τον 46χρονο τεχνικό και ουσιαστικά περιμένει το τελικό «ΟΚ» για να κλείσει τη συμφωνία μαζί του.

Η επιλογή του Πογιάτος έγινε από τη διοίκηση και τον τεχνικό διευθυντή γιατί πρόκειται για έναν προπονητή νέο, φιλόδοξο, εργατικό, με μεγάλη προοπτική και ικανότητα στην ανάδειξη νέων παικτών. Μεγάλο ρόλο έπαιξε και η θετική εισήγηση του Τζόρντι Κρόιφ, ο οποίος τον είχε βοηθό στην Μακάμπι Τελ Αβίβ την περίοδο 2017/18. Ο γιος του θρυλικού Γιόχαν έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Ρόκα, τον οποίο είχε προτείνει για τη θέση του τεχνικού διευθυντή όταν έφυγε από την ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο Βέλικο Παούνοβιτς παραμένει στο «κάδρο», αλλά ως εναλλακτική λύση. Ο Σέρβος τεχνικός είναι απόλυτα θετικός στο να εργαστεί στο «τριφύλλι» και αν κάτι στραβώσει με τον Πογιάτος λογικά θα περάσει σε πρώτο πλάνο. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχουν γίνει επαφές με άλλον προπονητή, καθώς στον Παναθηναϊκό είναι ξεκάθαροι σε ό,τι αφορά στα θέλω τους.

Στο μεταξύ, όλα δείχνουν πως Παναθηναϊκός και Γιώργος Δώνης θα οδηγηθούν σε φιλικό διαζύγιο. Οι τόνοι έχουν πέσει και ο 51χρονος προπονητής αναμένεται να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας για τα play offs.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x