Γερμανία

Φαβρ: «Έχω συμβόλαιο και θα το ολοκληρώσω, δεν σκέφτομαι να τα παρατήσω»

Κάθε άλλο παρά σκέφτεται να αποχωρήσει από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ ο Λουσιέν Φαβρ, όπως τόνισε μέσω σημερινής δήλωσής του.

Πολύς «θόρυβος» έγινε από τις «αινιγματικές» δηλώσεις του Λουσιέν Φαβρ, μετά την ήττα της Μπορούσια Ντόρτμουντ από τη Μπάγερν Μονάχου, με 1-0 χθες βράδυ.

Ήττα η οποία επίσης σήκωσε συζητήσεις για το αν θα πρέπει ο Ελβετός τεχνικός να παραμείνει στον πάγκο των Βεστφαλών και μετά το καλοκαίρι κι ενώ έχει συμβόλαιο ως το 2021.

«Το μόνο που ήθελα να δείξω με την απάντησή μου στην σχετική ερώτηση ήταν ότι τώρα δεν είναι η κατάλληλη ώρα να γίνει ο απολογισμός της σεζόν. Γιατί να ήταν; Πρέπει να κάνουμε πολύ καλή δουλειά απέναντι στη Πάντερμπορν την Κυριακή. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό, τίποτα άλλο», ανέφερε ο Φαβρ, μέσω ανακοίνωσης που εκδόθηκε σήμερα από τη Μπορούσια.

Για να προσθέσει: «Δεν σκέφτομαι να τα παρατήσω καθόλου. Χθες ήμασταν όλοι απογοητευμένοι, αλλά τα λόγια μου στη συνέντευξη αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα φαίνεται να έχουν παρεξηγηθεί σε πολλές περιπτώσεις».

Μάλιστα, σήμερα το απόγευμα, με συμπληρωματική του δήλωση στο «Sky», ο 63χρονος τεχνικός σημείωσε ακόμα πιο εμφατικά: «Θα συνεχίσω. Έχω συμβόλαιο. Θα ολοκληρώσω αυτό το συμβόλαιο. Μου αρέσει εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x