Champions League

Φαν ντε Μπεκ: «Δεν ήταν τυχαίο το λεπτό που σκόραρα...»

Συγκινεί με τα λόγια του ο Φαν ντε Μπεκ, ο οποίος ανέφερε πως μόνο τυχαίο δεν ήταν το 34ο λεπτό που σκόραρε κόντρα στην Γιουβέντους. Αριθμός που φορούσε ο άτυχος Νούρι στη φανέλα του...

Συγκινεί ο Φαν ντε Μπεκ!

Ο χαφ του Άγιαξ που σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης κόντρα στην Γιουβέντους, μίλησε για το τέρμα του και το λεπτό στο οποίο ήρθε αυτό λέγοντας πως μόνο τυχαίο δεν ήταν! Ο Φαν ντε Μπεκ ισοφάρισε την Μεγάλη Κυρία στο 34ο λεπτό, ενώ ο ίδιος φοράει στη φανέλα του το νούμερο 34. Και έχει λόγο που έχει επιλέξει τον εν λόγω αριθμό.

Ο Φαν ντε Μπεκ είναι κολλητός με τον Αμπντελάκ Νούρι. Τον άτυχο Νούρι, που κατέρρευσε πριν από σχεδόν δύο χρόνια σε ένα φιλικό κόντρα στην Βέρντερ και από εκείνη την στιγμή είναι... καθηλωμένος στο κρεβάτι. Ο Νούρι φορούσε τη φανέλα με το νούμερο 34 και ο Φαν ντε Μπεκ θέλησε να πάρει την... φανέλα του! Αγωνίζεται με το 34 στην πλάτη, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως είναι δίπλα του και δεν θα τον ξεχάσει ποτέ!

«Κοίταξα τον πίνακα. Είδα ότι το γκολ μου μπήκε στο 34'. Αμέσως σκέφτηκα πως δεν γίνεται αυτό να είναι τυχαίο... Είναι κάτι ιδιαίτερο για εμένα...», ήταν τα συγκινητικά λόγια του Φαν ντε Μπεκ, ο οποίος και προφανώς απευθυνόταν στον Αμπντελάκ Νούρι!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x