Αγγλία

Φαν Ντάικ για ρήξη χιαστών: «Όλα γίνονται για κάποιο λόγο - Θα επιστρέψω καλύτερος»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη στο ματς της Λίβερπουλ με την Έβερτον.

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Βιρτζίλ Φαν Ντάικ έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο σαββατιάτικο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Έβερτον.

Στο πρώτο του μήνυμα μετά τον τραυματισμό του, ο Ολλανδό ςδεν έκρυψε την απογοήτευσή του, τονίζοντας, όμως, την σκληρή προσπάθεια που θα κάνει για να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη που του έδειξε από την πρώτη στιγμή.

«Σήμερα συναντήθηκα με έναν κορυφαίο ιατρικό σύμβουλο για να αρχίσουμε τη διαδικασία λεπτομερούς σχεδιασμού της αποθεραπείας μου, μετά από το περιστατικό που συνέβη χθες (σ.σ. Σάββατο).

Έχω εστιάσει πλήρως στην ανάρρωσή μου και θα κάνω ό,τι μπορώ για να επιστρέψω όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Παρά την προφανή απογοήτευση, πιστεύω ακράδαντα ότι μέσα από τις δυσκολίες υπάρχει μία ευκαιρία και με τη βοήθεια του Θεού θα επιστρέψω καλύτερος, πιο φρέσκος και πιο δυνατός από ποτέ.

Στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, τα πάντα γίνονται για κάποιον λόγο. Είναι σημαντικό να προσπαθείς και να κρατάς το κεφάλι ψηλά τόσο στις εύκολες όσο και στις δύσκολες στιγμές.

Με την συμπαράσταση της συζύγου μου, των παιδιών, της οικογένειάς μου και όλων των ανθρώπων της Λίβερπουλ, είμαι έτοιμος για την πρόκληση που έχω μπροστά μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα υποστήριξης, σημαίνουν πάρα πολλά για μένα και την οικογένειά μου και θα κάνω τα πάντα για να στηρίξω τους συμπαίκτες μου με όποιο τρόπο μπορώ ενόψει των επόμενων δύσκολων εβδομάδων που έρχονται και ενώ θα συνεχίζω μέρα με τη μέρα την αποθεραπεία μου.

Θα επιστρέψω
», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

Δείτε τη δημοσίευση:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x