Stoiximan Super League

Φερέιρα: «Δεν έχουμε χρόνο για ξεκούραση, θα είμαστε έτοιμοι για τα επίισημα»

Στο γεγονός πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν έχουν προλάβει να ξεκουραστούν από την ολοκλήρωση της περυσινής σεζόν στάθηκε περισσότερο ο Αμπελ Φερέιρα μετά το φιλικό 0-0 του "Δικεφάλου" με τον Ατρόμητο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως το ματς είχε την ένταση που χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, στάθηκε στους σχηματισμούς που χρησιμοποιεί και πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος και ανταγωνιστικός για τον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας σεζόν.

Αναλυτικά:

«Για εμάς, ήταν μια μικρή περίοδος ξεκούρασης, οι παίκτες δεν είχαν τον απαραίτητο χρόνο για να ξεκουραστούν. Ξεκινήσαμε με πολλές φιλοδοξίες, το φιλικό είχε ένταση, είναι αυτό που χρειαζόμαστε, το αντιμετωπίσαμε ως μια ακόμα προπόνηση για να πετύχουμε το στόχο που θέλουμε».

Για το σχηματισμό που χρησιμοποιεί και τους νέους παίκτες: «Δεν θα έλεγα ότι είμαι προσκολλημένος σε κάποιο σχηματισμό. Τώρα, θεωρώ ότι με βάση τα χαρακτηριστικά των παικτών, αυτός είναι ο καλύτερος σχηματισμός για εμάς, το 3-4-2-1.

Είδαμε, όμως, πως για δέκα λεπτά παίξαμε και με τετράδα πίσω, το σημαντικό είναι ότι έχουμε νέους παίκτες με διάθεση να μάθουν και... δίψα για να καθιερωθούν. Αυτήν τη στιγμή περισσότερο είμαστε σε αυτήν τη διαδικασία και κάποια κομμάτια που θέλουμε να δουλέψουμε, είναι να δούμε τους παίκτες που έχουμε εδώ.

Πρώτη φορά έχουν αγωνιστεί στην ομάδα κάποιοι παίκτες και έχουμε την ευκαιρία να δούμε πολλούς από αυτούς και να δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Μου έχουν ζητήσει από την ομάδα να φτιάξω ένα σύνολο που όχι μόνο θα νικάει, αλλά και να χρησιμοποιήσω νέους παίκτες που θα πάρουν αξία, είμαστε στη διαδικασία αυτή και θεωρώ ότι θα πάει καλά».

Για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν και αν θα είναι έτοιμη η ομάδα: «Κάνουμε όλοι μας το καλύτερο δυνατό, ο καθένας στο βαθμό που του αναλογεί. Θέλουμε να έχουμε μία ομάδα άκρως ανταγωνιστική σε αυτόν τον άκρως σημαντικό αγώνα για όλους μας. Πιστεύουμε ότι, όταν φτάσει η στιγμή, θα έχουμε την ομάδα που πρέπει.

Θα ήθελα να πάρω την ευκαιρία και να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από το χαρακτήρα που δείχνουν οι νεαροί μας παίκτες. Είναι εδώ για να πάρουν τις ευκαιρίες τους και να αποτελέσουν κομμάτι του συλλόγου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x