Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός στην κάμερα της Nova μετά τη νίκη του «δικεφάλου του Βορρά» κόντρα στον Ολυμπιακό με 1-0:

Που είχε κρυφτεί τόσο καιρό αυτός ο ΠΑΟΚ: «Για να είμαστε ειλικρινείς η ομάδα είχε στόχο να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Κάποια στιγμή η ομάδα έχασε την πρωτιά από εξωαγωνιστικούς λόγους και πριν από ένα παιχνίδι με τον Βόλο. Παρόλα αυτά η ομάδα έδειξε χαρακτήρα συνέχισε να πιέζει σε κάθε παιχνίδι και έτσι φτάσαμε στη σημερινή ημέρα όπου ο ΠΑΟΚ πήρε μία σημαντική νίκη για τη συνέχεια με μία πολύ καλή εμφάνιση».

Για το αν είναι η αυτοπεποίθηση αυτή που θέλει ο ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο κρίσιμα παιχνίδια: «Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι ο προπονητής και οι παίκτες έχουν ποιότητα, ανεξαρτήτως από τα παιχνίδια που έρχονται. Απλώς πρέπει να καταλάβουμε ότι από την αρχή της σεζόν έχουν γίνει πολλές μετατροπές μέσα στη σεζόν όπως η θέση του Βαρέλα που αγωνίζεται σε άλλη θέση από την αρχή της σεζόν. Έτσι αυτή η νίκη είναι σημαντική γιατί μας δίνει την αυτοπεποίθηση που θέλουμε για επόμενα παιχνίδια. Τέτοιες αλλαγές γίνονται και στο χώρο του κέντρου, αλλά τα παιδιά έδειξαν ότι είναι έτοιμα για τα επόμενα παιχνίδια».

Για το εάν είναι αυτή η εμφάνιση μία απάντηση για την κριτική των τελευταίων ημερών στην ομάδα: «Εμάς δεν μας επηρεάζει η κακοπροαίρετη κριτική όταν γίνεται. Ξέρουμε τι δουλειά κάνουμε στην προπόνηση και στους αγώνες. Εμείς θέλουμε να βλέπουμε τα θετικά μέσα από τις εμφανίσεις, τα αρνητικά μας και να γινόμαστε καλύτεροι. Είδαμε τι απόδοση είχαν σήμερα ο Ροντρίγκο, ο Μιχαηλίδης, ο Μιχάι, ο Τζόλης. Αυτά που έκαναν ήταν το αποτέλεσμα μετά από σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο και μέσα στις προπονήσεις».

Για τα πρώτα σχέδια του για τον αγώνα της Τετάρτης: «Πρώτα πρέπει να κοιτάξουμε το σχέδιο της αποθεραπείας. Μόνο τότε θα δούμε τι σχέδια μπορούμε να κάνουμε για το επόμενο παιχνίδι. Επίσης θέλω να τονίσω ότι μπορεί οι βαθμοί να επιστράφηκαν σήμερα στην ομάδα, αλλά όλη η αρνητική ενέργεια που υπήρχε στην ομάδα εδώ και μήνες δεν μπορεί να επιστραφεί ποτέ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.