Stoiximan Super League

Φερέιρα: «Πιθανόν εκτός αποστολής οι Μπίσεσβαρ και Σφιντέρσκι»

Δεν θα είναι διαθέσιμοι για το ματς κόντρα στο Βόλο οι Μπίσεσβαρ και Σφιντέρσκι, όπως τόνισε ο Αμπέλ Φερέιρα.

Την ερχόμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Βόλο σχολίασε ο Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος αναφέρθηκε στις πιθανές απουσίες των Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Κάρολ Σφιντέρσκι.

Επίσης, σχολίασε τις φετινές μεταγραφές του «Δικέφαλου του Βορρά», καθώς και την πιθανότητα να γίνοπυν επιπλέον προσθήκες.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα των Novasports:

Για την προετοιμασία ενόψει Βόλου: «Η αλήθεια είναι ότι είχαμε κάποια μικροπροβλήματα στη σημερινή προπόνηση. Ούτε ο Μπίσεσβαρ, ούτε ο Σφιντέρσκι κατάφεραν να προπονηθούν, οπότε πιθανόν θα μείνουν εκτός αποστολής».

Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας: «Μπορούν να μας δώσουν κάποιες λύσεις. Γι' αυτό ήρθαν. Θα θέλαμε να είχαν έρθει πιο νωρίς για να ενσωματωθούν πιο γρήγορα στην ομάδα. Πρέπει να προσπαθήσουν και εκείνοι από την πλευρά τους, ώστε να είναι σε θέση να βγάλουν 90λεπτο. Ήταν ξεκάθαρο ότι χρειαζόμασταν ποδοσφαιριστές στις συγκεκριμένες δύο θέσεις. Και οι δύο έχουν μεγάλη ποιότητα. Χρειάζονται χρόνο και υπομονή για να προσαρμοστούν. Θα μας βοηθήσουν πολύ στις διοργανώσεις που θα πάρουμε μέρος. Χρειαζόμασταν κάποιες αξιόπιστες λύσεις, οι οποίες και ήρθαν».

Για το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές: «Κανένας προπονητής στον κόσμο δεν θα πει ότι δεν θέλει καλούς ποδοσφαιριστές. Αν είναι να έρθουν κι άλλοι, καλώς να έρθουν. Αν όχι, εμπιστευόμαστε απόλυτα τους παίκτες που έχουμε στο ρόστερ μας».

Για τον Βόλο: «Όπως καταλάβαμε και στο ματς με τον Ατρόμητο, είναι ομάδες που βλέπουν το παιχνίδι απέναντι μας με μεγάλο κίνητρο. Πρέπει να αντιδράσουμε σωστά. Να δείξουμε επιθετικότητα και διάθεση, ώστε να υπερισχύσει η ποιότητα που έχουμε ως ομάδα. Πιστεύω ότι και αυρίο θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που θα κοιτάξει κυρίως να αμυνθεί και να εκμεταλλευτεί κάποια δικά μας λάθη».

Κλιματιστικά SENDO. ένα κλίμα μπροστά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x